Anderland actie bestellen

Anderland actie

Naast het feit dat verhuizen naar het buitenland een heel bijzonder ervaring is, is het voor kinderen vaak ook een hele grote stap. Het is dan ook belangrijk kinderen goed voor te bereiden op vertrek. Hoe neem je bijvoorbeeld afscheid van familie, vrienden en klasgenoten? Hoe ga je om met je emoties? De Anderland boeken zijn speciaal geschreven voor deze kinderen. Deze praktische lees- en doeboeken geven kinderen de gelegenheid sociaal- emotioneel voor te bereiken op vertrek. Naast praktische tips om de tijd voor het vertrek zo productief mogelijk te maken, is er ook aandacht voor het wel en wee van afscheid nemen, een grote reis maken en opnieuw beginnen in een land met andere gebruiken en gewoontes. De schrijfster voegde ook een werkkalender toe, zodat de kinderen planmatig werken tot aan het moment van vertrek.

Normaal kosten deze boeken  €24,50 per stuk. Voor u kosten deze boeken  €15,00 per stuk. Een korting van bijna 40%!

Het is mogelijk meerdere boeken tegelijk te bestellen. Vul het onderstaande formulier volledig in. U krijgt dan de factuur per mail opgestuurd. Na betaling ontvangt u de boeken thuis. In Nederland rekenen wij geen verzendkosten!

Het gaat om de volgende boeken:

- Op reis naar Anderland (tot 12 jaar, ook in het Engels beschikbaar)

- Anderland mail (vanaf 12 jaar)

- Volwassen Verkassen (voor volwassenen)

Verder is er nog het boek: "Het geheim van Anderland". Dit boek ondersteunt de kinderen als ze eenmaal in hun nieuwe thuisland moeten wennen. Hoe moet je leven in een andere cultuur, met meestal een taalachterstand, wat overkomt je, hoe ga je daar het beste mee om?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Op reis naar Anderland (aantal):
Het geheim van Anderland (aantal):
Off to Otherland (aantal):
Anderland mail (aantal):
Volwassen verkassen (aantal):