Aanmelden intake NT2

Beste ouder,

Bedankt voor uw interesse in het NT2 pakket! U bent bij de Wereldschool aan het juiste adres. Al sinds 1948 biedt de Wereldschool Nederlandse les aan voor kinderen in meer dan 100 landen! Scrol naar beneden om het formulier in te vullen.

Waarom NT2?

NT2 staat voor Nederlands als tweede taal. Dit pakket is ontwikkeld voor kinderen die de Nederlandse taal (nog) niet, of beperkt machtig zijn. Het Nederlands is niet alleen een mooie en unieke taal, maar uw kinderen hebben er ook echt wat aan! Denk bijvoorbeeld aan:

- Een eventuele studie in Nederland;

- Een flexibele instroom bij terugkeer;

- Contact met familie onderhouden;

- Uw persoonlijke doelstelling(en)!

Gratis intake met de docent

Omdat iedere situatie anders is en wij altijd een passend advies geven, bieden wij een gratis en vrijblijvende intake met de docent aan. Juist bij deze groep kinderen is de situatie enorm verschillend: sommige kinderen spreken thuis al Nederlands, sommige kinderen begrijpen het, maar spreken, lezen en schrijven is een ander verhaal en er zijn kinderen die de taal nog helemaal niet beheersen.

De docent zal tijdens de intake onder andere de situatie bespreken, een korte les met uw kind(eren) doen (om het niveau te bepalen), verdere uitleg over het pakket geven en uw vragen beantwoorden. Dit alles om een goed beeld te krijgen van uw kind(eren) en de situatie.

Docent: Sandra van Heumen     Docent: Miranda Jacobs

NT2 pakket

De docent zal u natuurlijk uitgebreid uitleggen hoe het pakket eruit ziet. Onderstaand de informatie in een notendop:

Er zijn verschillende pakketten:

- NT2 startpakket voor kinderen die helemaal nog geen Nederlands spreken;

- NT2 pakket voor kinderen van 6 tot 12 jaar;

- NT2 pakket voor kinderen van 13 tot 18 jaar.

Online les:

- Online les, les op momenten die voor jullie het beste uitkomen;

- Online (Skype) begeleiding en lessen van vakdocenten;

- Officiële en erkende methodes.

Vul snel het onderstaande formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op!

------------------------------------------------------------------------

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer (inclusief landnummer!)