Wereldschool leerkrachten aan het woord

Als wij iedere docent een stukje zouden laten schrijven, dan staat de website in een num van tijd vol! Daarom kunnen we helaas niet alle docenten aan u voorstellen. Om u toch een beeld te geven van de leerkachten die bij de Wereldschool werkzaam zijn, hebben er een aantal een stukje geschreven.

Thaisa Fiering.jpg
"Het volgen van het Nederlands onderwijs via de Wereldschool is niet niks! Het kost tijd en moeite om het niveau op peil te houden. Daarom is het belangrijk om de lessen te integreren in het dagelijks leven, zodat het voor de leerling logisch wordt om op een vast moment de Wereldschoollessen te volgen" Thaisa Fiering (BO/ontwikkeling)
ObjectID=9
Sandra Heumen Portugal.jpg