Vroege bestelactie 2017

Op naar een leerzaam en succesvol jaar!

Veel ouders en leerlingen hebben ons laten weten het erg leuk te vinden met de docenten te Skypen. De leerling kan op deze interactieve manier uitleg krijgen over die moeilijke spellingregel of samen nog eens die lastige toets bespreken. Daarom bieden wij uw kinderen 5 gratis (extra) Skypelessen t.w.v. 250,00 euro aan wanneer u voor 1 juli een bestelling doet.

Dit betekent dat u recht heeft op totaal 10 Skypelessen! U kunt zelf beslissen waar u de Skypelessen voor gaat inzetten.Uiteraard kunt u als ouder hier ook van profiteren; u kunt de uitleg van een les overlaten aan de docent.

Op een later moment starten?

U wilt nu nog niet beginnen met de lessen omdat jullie bijvoorbeeld eerst van de welverdiende vakantie willen genieten? Dat is geen probleem! U kunt het pakket nu alvast bestellen, de startdatum bepalen we in overleg. Op deze manier kunt u wel van deze actie profiteren!

Profiteer van deze actie!

Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld, zal een medewerker van de Wereldschool contact met u opnemen om de bestelling definitief rond te maken.

Vragen? Vul dan het contactformulier in!

---------------------------------------------------------------------

Voornaam van uw kind(eren)
Achternaam van uw kind(eren)
Vul hier uw actiecode in
Wat wilt u bestellen?
Adres voor verzending
Wijze van betaling
Geef aan in hoeveel termijnen u wilt betalen
Zijn er nog bijzonderheden/belangrijke wijzigingen?
Akkoord/ondertekening