Meld je nu aan voor het webinar leerplicht!

Op reis met leerplichtige kinderen?

Misschien droom jij er ook wel van om voor langere tijd op reis te gaan met je kinderen? Een ervaring die ze de rest van hun leven mee zullen nemen. Of je nu met de rugzak de wereld rondvliegt, per camper de weg onveilig maakt of met de boot op zoek gaat naar de meest idyllische eilandjes, je krijgt altijd te maken met de leerplicht.

Omdat wij bij de Wereldschool altijd heel veel vragen krijgen over de leerplicht, hebben we een gratis webinar georganiseerd. Dit webinar zal worden gegeven door Carolien de Bruin, ook wel de Wikileerplicht van Nederland genoemd.

 

Over Carolien de Bruin

 

 "Ik ben mr. Carolien de Bruin. Vanuit mijn eigen bedrijf InfanSius, zet ik mij in,    om het recht van ieder kind op onderwijs, opvoeding en zorg, zoveel mogelijk  te   borgen. Ik ben een specialist in diverse wetgevingen waar kinderen mee te  maken  krijgen zoals de Leerplichtwet, Onderwijswetgeving, algemene wet  bestuursrecht,  Jeugdwet, Participatiewet en diverse aanverwante wetgevingen.  Ik  adviseer  vooral  overheidsinstanties op welke wijze zij de wet kunnen  toepassen,  geef  diverse  workshops aan mensen die in de praktijk werken en ben zelf ook  met  enige  regelmaat in de praktijk werkzaam om de vertaling tussen de wet, de  advisering  en  de praktijk praktisch toepasbaar te houden. Hierbij  staat het  belang van het kind altijd voorop!”

 

 

Meld je snel aan!

Er komen verschillende interessante onderwerpen aan bod: wat houdt de leerplicht in, wat zijn de consequenties van een uitschrijving en hoe zit het nieuwe wetsvoorstel eruit. Daarnaast zal er een aantal cases van rechtszaken besproken worden. 

 

Het webinar zal donderdag 18 mei 19:00 plaatsvinden. Wil je zeker zijn van jouw plekje? Meld je dan snel aan door het onderstaande formulier in te vullen. 
 

Tot dan! 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Wanneer denk je te vertrekken?
Hoe ben je op de hoogte gekomen van dit webinar?
Welke vraag zou je graag beantwoord krijgen?