Nederlands onderwijs in het buitenland

Over de Wereldschool

De Wereldschool biedt kwalitatief goed Nederlands onderwijs aan, waar dan ook ter wereld. Dit kan zowel online, offline en klassikaal. Op deze manier voorkom je een (taal)achterstand en kunnen jouw kinderen bij terugkomst gewoon weer instromen in het regulier onderwijs. Alleen thuis Nederlands blijven praten is namelijk niet voldoende! Je kind loopt dan al binnen een paar maanden een achterstand op. Dit kun je nu voorkomen!

Online voorlichting voor ouders. Meld je aan!

Voor gezinnen die naar het buitenland gaan (of daar wonen) wegens werk, emigratie of reis organiseren we live webinar. Bekijk hier alle data voor 2020 en meld je snel aan!

Nederlandse les via Skype

De Wereldschool biedt wekelijkse Skypelessen aan leerlingen in het buitenland. Met dit pakket leren kinderen de Nederlandse taal met behulp van deskundige begeleiding en aansluitende lesstof. Dit online lespakket is geschikt voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar!

Ook bij de Wereldschool!

Afstandsonderwijs via de Wereldschool

Meer over ons

Kwalitatief goed onderwijs in het buitenland. Waar dan ook, wanneer dan ook! Met onze erkende en flexibele lesprogramma’s voorkom je een (taal)achterstand. Ontdek hier wat ons uniek maakt!

Nederlands voor kinderen op één van de negen schoollocaties wereldwijd!

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Reviews

Tijdens het zeilen lukte het vaak niet om aan mijn dagelijkse schoolwerk te voldoen. Dus werkte ik vaak in de ingeplande schoolvakanties door en nam vakantie in de tijd die ik zeilde. Op deze manier lukte het om mijn schoolwerk bij te houden en het boot onderhoud en zeilen.

Laura Dekker

We zijn erg tevreden over de samenwerking met de Wereldschool en haar medewerkers. We hebben gekozen voor het offline pakket omdat we op ons schip zelden tot nooit wifi toegang hebben. Gelukkig zijn de materialen van de Wereldschool ook geschikt voor offline lesgeven. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend, evenals de begeleiding.

Familie Woertman

Wij zijn tevreden over de begeleiding van de docenten. Het mentorschap en de manier waarop er invulling aan gegeven wordt, heeft een duidelijke meerwaarde. Zeker omdat wij al die jaren dezelfde mentor hebben en zij dus ook ons gezin kent. De open houding van de Wereldschool is iets dat wij erg waarderen.

Familie Knapen

Blog & praktijkverhalen overzicht

Mooie resultaten voor Wereldschoolleerlingen bij hun eindexamens!

Mooie resultaten eindexamenleerlingen Ook dit jaar hebben weer 30 Wereldschoolleerlingen hun examens afgelegd. Vijf leerlingen deden het IB-examen op hun eigen internationale

Welk Nederlands lespakket moet je kiezen?

Welk lespakket Nederlands moet je kiezen bij de Wereldschool? Ontdek de verschillen! Eén van de grote school gerelateerde uitdagingen voor kinderen van

Begrijpend lezen of leesplezier?

Begrijpend lezen of leesplezier? Afgelopen week was dit een populair item in onderwijsland: begrijpend lezen of leesplezier? Dit kwam doordat Arjen Lubach

Contact opnemen?

Heb je vragen over het onderwijs in het buitenland? Wij helpen je graag verder!