fbpx

Nieuwe ontwikkelingen bij de Wereldschool

Ontwikkelingen in ons Leerlingvolgsysteem

Elk jaar besteden we een flink bedrag aan de doorontwikkeling  en verbeteringen van ons Leerlingvolgsysteem. Voor het komende jaar staat een aantal vernieuwingen op de planning. Dit zijn onder andere de volgende zaken:

  • Het hele systeem zal op een eigen server gaan draaien. Hiermee hopen we dat tevens de probleempjes met het typen en versturen van berichten zijn opgelost.
  • De berichtenbox van de Wereldschool en IVIO@School zullen worden gesplitst.
  • De koppeling met onze ELO Its Learning wordt verbeterd.
  • De maandelijkse voortgangsrapportages krijgen een nieuw format en zullen overzichtelijker en duidelijker opgesteld worden.

Om de eerste zaken te realiseren zal aanstaande vrijdag 27 mei  het systeem tijdelijk offline gehaald worden.

De Wereldschool heeft een groot serveronderhoud op de planning staan. Dit is een belangrijke stap in het oplossen van een aantal actuele issues.

Om 16:00 uur (Nederlandse tijd) starten wij met de werkzaamheden en zal het systeem offline gehaald worden. Vanaf zaterdagochtend 28 mei kan er weer ingelogd worden.

Al onze leerlingen zullen hier ook over geïnformeerd worden.

 

Leerlingvolgsysteem?

Het Leerlingvolgsysteem kunt u zien als een online portal waarop u de voortgang van uw kind kan bijhouden. Toetsresultaten en voortgangsrapportages kunt u bijvoorbeeld in dit systeem terugvinden. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de status van uw kind en weet u wat er speelt. Ook heeft u de mogelijkheid om vanuit dit systeem ongelimiteerd vragen te stellen aan de docent die gekoppeld is aan uw kind. De docent zal altijd binnen 48 uur een reactie op uw vraag geven.

 

 

 

Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op via het algemene nummer 0320-229927 of via de algemene mail info@wereldchool.nl.