fbpx

We gaan direct voor jou aan de slag. Dit is wat we gaan doen:

inventarisatie

1. Inventarisatie

Iedere situatie is uniek. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw situatie zodat wij je een passend advies kunnen geven. Wij zullen je telefonisch benaderen om de situatie te bespreken.

advies

2. Advies

Nadat je situatie bekend is, kunnen wij je een advies geven. Soms is het gelijk duidelijk en geven we direct advies. In andere gevallen zal de onderwijskundige hiernaar kijken en moeten jouw kinderen mogelijk getest worden.

aanmelding

3. Aanmelding

Wanneer alles duidelijk in kaart is gebracht, kun je je kind aanmelden via de website of mer mail. Indien je dit per mail doet, zijn de volgende documenten benodigd: - De laatste schoolrapportages (indien beschikbaar); - Ingevuld aanmeldformulier - Een kopie van het paspoort van jouw kind.

verzending

4. Verzending lespakket

Wanneer de aanmelding binnen is, gaat de order naar het magazijn. Wij versturen dagelijks pakketten naar landen over de hele wereld. Natuurlijk kun je ook een familielid of kennis binnen Nederland vragen het pakket mee te nemen naar het buitenland.

kennis-docent

5. Maak kennis met de docent

Maak kennis met de persoon aan de andere kant van het scherm: je docent! Daarnaast ontvang je de inlogcodes en dergelijken.

aanpassen

6. Beginnen

Op naar een leerzaam jaar!