De Wereldschool op de emigratiebeurs

De Wereldschool op de emigratiebeurs

Ook dit jaar is de Wereldschool weer aanwezig op de emigratiebeurs. Vorig jaar hebben wij bijzonder veel mensen gesproken en vooruit kunnen helpen bij het onderwijs voor hun kinderen.

De emigratiebeurs

De emigratiebeurs is interessant voor iedereen die in het buitenland zou willen wonen, werken of ondernemen. Of je nou hele concrete plannen hebt, of nog in de oriëntatiefase zit, op de emigratiebeurs zal je zeker weer een stap dichter bij je droom/einddoel komen.

Wij zien u graag op de stand

En als je er dan toch bent, vergeet dan niet om even langs de stand van de Wereldschool te lopen! Op de stand staan de medewerkers paraat om al uw vragen over onderwijs in het buitenland te beantwoorden en de diensten en de mogelijkheden van de Wereldschool verder toe te lichten. Als je echt heel veel inhoudelijke vragen hebt kan de werknemer gelijk een afspraak inplannen om de situatie verder en inhoudelijker te bespreken.

Daarnaast zal de Wereldschool twee presentaties geven in één van de presentatieruimtes. De tijden zullen we nog communiceren.

Gratis kaarten via de Wereldschool

Net als vorig jaar kan je via de Wereldschool gratis kaarten krijgen (t.w.v. €17,50). Houd de website en de volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie hierover.

Nu al vragen over afstandsonderwijs?

Heb je nu al een brandende vraag? Dan hoef je natuurlijk niet te wachten tot de emigratiebeurs. Je bent welkom op één van de voorlichtingsdagen van de Wereldschool. Eenmaal per maand wordt deze bijeenkomst op een zaterdag georganiseerd voor iedereen die vragen heeft over het onderwijs in het buitenland. Ben je te druk op  zaterdagen en komt het niet uit? Dan kunnen we situatie ook telefonisch bespreken. Klik op de onderstaande link en vul het contactformulier in. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!