Nederlands onderwijs in het buitenland

Over de Wereldschool

De Wereldschool biedt kwalitatief Nederlands onderwijs aan, waar dan ook ter wereld. Dit kan zowel online als offline. Op deze manier voorkom je een (taal)achterstand en kunnen jouw kinderen bij terugkomst gewoon weer instromen in het regulier onderwijs. Alleen thuis Nederlands blijven praten is namelijk niet voldoende! Jouw kind loopt dan al binnen een paar maanden een achterstand op. Dit kun je nu voorkomen.

Online voorlichting voor ouders. Meld je aan!

Voor gezinnen die naar het buitenland gaan (of daar wonen) wegens werk, emigratie of reis organiseren we live webinar. Bekijk hier alle data voor 2020 en meld je snel aan!

Nederlandse les via Skype

De Wereldschool biedt wekelijkse Skypelessen aan leerlingen in het buitenland. Met dit pakket leren kinderen de Nederlandse taal met behulp van deskundige begeleiding en aansluitende lesstof. Dit online lespakket is geschikt voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar!

Ook bij de Wereldschool!

globe

Flexibiliteit

teacher

Toekomstgericht

globe

Persoonlijke aandacht

magazine

Onderbouwd onderwijs

ervaring

Professionaliteit

Afstandsonderwijs via de Wereldschool

Meer over ons

Kwalitatief onderwijs in het buitenland. Waar dan ook, wanneer dan ook! Met onze erkende en flexibele lesprogramma’s voorkom je een (taal)achterstand. Ontdek hier wat ons uniek maakt!

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Reviews

Tijdens het zeilen lukte het vaak niet om aan mijn dagelijkse schoolwerk te voldoen. Dus werkte ik vaak in de ingeplande schoolvakanties door en nam vakantie in de tijd die ik zeilde. Op deze manier lukte het om mijn schoolwerk bij te houden en het boot onderhoud en zeilen.

Laura Dekker

We zijn erg tevreden over de samenwerking met de Wereldschool en haar medewerkers. We hebben gekozen voor het offline pakket omdat we op ons schip zelden tot nooit wifi toegang hebben. Gelukkig zijn de materialen van de Wereldschool ook geschikt voor offline lesgeven. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend, evenals de begeleiding.

Familie Woertman

Wij zijn tevreden over de begeleiding van de docenten. Het mentorschap en de manier waarop er invulling aan gegeven wordt, heeft een duidelijke meerwaarde. Zeker omdat wij al die jaren dezelfde mentor hebben en zij dus ook ons gezin kent. De open houding van de Wereldschool is iets dat wij erg waarderen.

Familie Knapen

Blog & praktijkverhalen overzicht

Help! Welke vakken wil ik volgen?

Welke vakken moet mijn kind volgen? Lees hier de tips! Bij het kiezen van een opleiding voor je kind, kunnen alle keuzes

Waarom kiezen voor een internationale school of het afstandsonderwijs?

Ontdek de verschillen! Je gaat verhuizen voor je werk naar het buitenland. Voor zowel voor jou persoonlijk als voor je gezin gaat

Aandacht besteden aan woordenschat bij afstandsonderwijs

Hoe kan je als ouder aandacht besteden aan de woordenschat bij afstandsonderwijs? “Iemand met een rijke woordenschat kan niet alleen beter en

Contact opnemen?

Heb je vragen over het onderwijs in het buitenland? Wij helpen je graag verder!