Voorbereidende taalcursus “Ga op stap met”

Leuk! Een nieuw land, een andere cultuur, misschien wel een warmer klimaat, nieuwe vrienden maar ook: een nieuwe taal. Emigreren is een grote stap voor kinderen en vaak spannend. Een van onze belangrijkste tips is om uw kinderen ook op de taal voor te bereiden. Want stelt u zich het maar voor: de eerste dag school, met de rugtas op worden uw kinderen met een bus naar school gebracht. Alleen dit al is natuurlijk even wennen. Uw kind neemt plaats en een van de kinderen probeert contact te maken. Helaas verstaat uw kind er helemaal niets van. Eenmaal aangekomen wordt uw kind naar de klas begeleidt. De leerkracht stelt zich voor, maar uw kind heeft geen idee…

Niet echt een goede start. Toch?

Taalcursus Spaans, Frans, Engels en Duits

De “Ga op stap met” methode is een laagdrempelige cursus in de talen Engels, Frans, Duits en Spaans. De cursus is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Het is zo ontwikkeld dat u samen met uw kind aan de slag kan met de lessen. Elke cursus heeft een handleiding waarin diverse oefenvormen worden toegelicht. Afhankelijk van het leertempo, kunt u de cursus in 2 a 3 maanden afronden. U bepaald zelf hoeveel uur per week jullie aan de stof besteden. Wij raden u aan dit goed in te plannen en dit kort voor vertrek te doen.

Klik op de button bestellen om “Ga op stap met” te bestellen. De kosten voor de cursus bedragen €285,00.

Voorbereiding op de instaptoets van de internationale school

Deze cursus zorgt ervoor dat uw kinderen in ieder geval de basis onder de knie krijgen. Uw kinderen kunnen zich voorstellen in de nieuwe taal en begrijpen ongeveer wat er gezegd wordt. Deze cursus is niet geschikt ter voorbereiding op instaptoetsen van de internationale school. Daar hebben wij een andere cursus voor, in samenwerking met een taleninstituut. Meer informatie over dit pakket? Klik dan op de onderstaande link en laat uw gegevens achter!

Voorbereiding instaptoets internationale school

Ga op stap met