Globy… De mascotte van de Wereldschool!

Wij hebben bedacht dat we het nieuwe jaar starten met een mascotte van de Wereldschool: Globy! Op deze manier willen we uiteindelijk de lessen gaan opfrissen + we hebben een nieuw (marketing)thema voor onze mediamix. We hopen dat kinderen iets enthousiaster worden bij het zien van ons demo-account en de lessen uiteindelijk met nóg meer plezier gaan doen. En wie weet wat de toekomst ons zal brengen… Amber op de emigratiebeurs en de voorlichtingen, verkleed als Globy….?

Amber als Globy?

We zitten volop in de ontwerpfase en de meningen lijken verdeeld. Vandaar deze stemming, om te beginnen met de kleur van Globy. Korte toelichting: met groen moeten we voorzichtiger zijn, omdat er al diverse varianten bestaan die ook tot Globy gedoopt zijn. Groen kan dus, maar dan moeten we een andere naam verzinnen (mag ook).

Voorzichtig met groen omdat GLOBE de gemeente Leiden van zwerfafval redt…

Voorzichtig omdat dit een lelijke variant van Globy lijkt te zijn:

Kleur en ander ideeën

Dus… beige, groen, blauw of misschien wel met paarse stippen? Aanvullende ideeën? Misschien een leuk alternatief voor de naam Globy? Laat het weten!!!! Alvast bedankt voor jullie hulp! Als bedankje wil Amber in het Globy pak jullie vast en zeker een hug en handtekening geven!

1.

2.