gratis groepsles online Wereldschool

Inkijkje in het afstandsonderwijs van de Wereldschool.

Wil jij je kinderen kennis laten maken met de Wereldschool? Laat ze één van onze gratis groepslessen volgen om zo het afstandsonderwijs te ervaren!

Gratis groepslessen voor kinderen in het buitenland!

Elke 1e zaterdag van de maand verzorgt de Wereldschool Nederlandse taal- en cultuurlessen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Wil je je kind laten ervaren hoe de Wereldschool haar lessen verzorgt? En vindt hij of zij het leuk om (alvast) kennis te maken met andere kinderen die in het buitenland wonen? Geef je kind(eren) dan op voor één of meerdere groepslessen!

De lessen zijn ook voor Wereldschoolleerlingen. Op die manier ontstaat er een leuke mix van kinderen die al ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen en kinderen die zich voorbereiden op het verhuizen naar het buitenland. Hoe fijn is dat? Geheel kosteloos en op een leuke manier aan de slag met het Nederlands!

De lessen

Tijdens deze interactieve lessen wordt de Nederlandse taal gekoppeld aan de Nederlandse cultuur en
komen o.a. de volgende onderwerpen voorbij:

Data groepslessen

De gratis online groepslessen Nederlandse Taal en Cultuur vinden op de volgende data plaats. Zie hieronder de planning:

Datum 10:00 uur (CET) 16:00 uur (CET) Leerkracht
Za. 6 februari VOL! 9-12 jaar Juf Marlies Het Rijksmuseum – VOL!
Za. 6 maart VOL! 4-8 jaar Juf Joy Feest  – VOL!
Za. 3 april VOL! 9-12 jaar Juf Jenneke Pasen – VOL!
Za. 1 mei VOL!  4-8 jaar Juf Linda Op zoek in Nederland – VOL!
Za. 5 juni 9-12 jaar Juf Marlies Het Rijksmuseum
Za. 3 juli 4-8 jaar Juf Linda  Op zoek in Nederland

*Er volgen meer data voor 2021

Kort samengevat

Wat? Groepsles Nederlandse Taal en Cultuur
Voor wie? Alle kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar overal ter wereld!
Door wie? Een Wereldschooldocent
Wanneer? Elke 1e zaterdag van de maand, m.u.v. de Summerschoolperiode
Duur les? 1 uur
Hoe? Online via Microsoft Teams. In de week voorafgaand aan de les ontvang je een Teamslink met meer informatie
Prijs: Gratis
Aantal kinderen?  Min. 4 en max. 15 deelnemers.

Summerschool

In de zomervakantie organiseert de Wereldschool weer de Summerschool! Vanaf 13 juli t/m 26 augustus is er iedere dinsdag en donderdag een groepsles voor jonge en oude kinderen om 10.00u of 16.00u (Nederlandse tijd).

Opgeven voor deze groepslessen kan vanaf eind juni 2021. Meer informatie volgt.

Zet het dus alvast in je agenda!

Aanmelden gratis groepsles

• Graag vermelden incl. landcode nummer
  • Het land waar jullie verblijven