gratis groepsles online Wereldschool

Inkijkje in het afstandsonderwijs van de Wereldschool.

Wil jij je kinderen kennis laten maken met de Wereldschool? Laat ze één van onze gratis groepslessen volgen om zo het afstandsonderwijs te ervaren!

Gratis groepslessen voor kinderen in het buitenland!

Iedere maand verzorgen wij als enige onderwijsaanbieder op afstand de Nederlandse taal- en cultuurlessen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Wil je je kind laten ervaren hoe de Wereldschool haar lessen verzorgt? En vindt hij of zij het leuk om (alvast) kennis te maken met andere kinderen die in het buitenland wonen? Geef je kind(eren) dan op voor één of meerdere groepslessen!

De lessen zijn ook voor Wereldschoolleerlingen. Op die manier ontstaat er een leuke mix van kinderen die al ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen en kinderen die zich voorbereiden op het verhuizen naar het buitenland. Hoe fijn is dat? Geheel kosteloos en op een leuke manier aan de slag met het Nederlands!

Waarom groepslessen voor jouw kind?

Focus op Nederlandse taal & verbinding met de cultuur

Interactie met kinderen over de hele wereld!

De interactieve lessen

Tijdens deze lessen wordt de Nederlandse taal gekoppeld aan de Nederlandse cultuur en
komen o.a. de volgende onderwerpen voorbij:

Data groepslessen

De gratis online groepslessen Nederlandse Taal en Cultuur vinden op de volgende data plaats. Zie hieronder de planning:

Datum10:00 uur (CET)16:00 uur (CET)Leerkracht

Za. 3 decgroep 1-2  Juf BiancaSinterklaas
Za. 10 dec groep 3-5Juf JiskaWaddeneilanden en de Waddenzee
Za. 17 decgroep 6-8 Juf StephanieGeluk!

Kort samengevat

Wat? Groepsles Nederlandse Taal en Cultuur
Voor wie? Alle kinderen wereldwijd in de leeftijd van 4 – 12 jaar!
Door wie? Een Wereldschooldocent
Wanneer? 3 lessen per maand op zaterdag, m.u.v. de Summerschoolperiode
Duur les? 1 uur of 45 minuten (groep 1/2)
Hoe? Online via Microsoft Teams of Zoom. In de week voorafgaand aan de les ontvang je een toegangslink met meer informatie
Prijs: Gratis
Aantal kinderen?  Min. 4 en max. 12 deelnemers.

Summerschool 2023

In de zomervakantie organiseert de Wereldschool weer de Summerschool! Iedere dinsdag en donderdag vindt er een groepsles plaats. De exacte data is nog onbekend. Houd de pagina in de gaten en zet het dus alvast in je agenda!

Dagen

Geniet van de Sinterklaasactie bij inschrijving of verlenging nieuw leerjaar!

Sinterklaaasactie met Nederlands Wereldschool