Gratis kaarten EmigratieBeurs 2019!

Ook dit jaar staan wij op de EmigratieBeurs. Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan de 23e internationale EmigratieBeurs die op 9 & 10 februari 2019 plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten.
Vraag hieronder gratis toegangskaarten aan (maximaal 2) voor de beurs en bezoek onze stand. Tijdens de beursdagen vertellen wij je graag alles over het onderwijs in het buitenland. Haal vooral ook jouw goodiebag op!

Gratis toegangskaarten

Al 70 jaar verreweg het beste onderwijs!

De Wereldschool bestaat al ruim 70 jaar! Ooit begonnen in Nederlands-Indië, inmiddels actief in 109 landen. Met meer dan 1.000 leerlingen per jaar zijn we de grootste speler op het gebied van Nederlands afstandsonderwijs. Wat doen wij? Wij voorkomen een (taal)achterstand bij jouw kinderen.

Zodat…

• jouw kinderen zonder achterstand kunnen instromen (40% van de emigranten keert weer terug);
  • jouw kinderen kwalitatief onderwijs aangeboden krijgen (dit is niet in alle landen een garantie);
  • jouw kinderen contact met familie en vrienden kunnen onderhouden (leuk voor opa en oma);
  • jouw kinderen later de mogelijkheid hebben een studie in Nederland te doen;
  • jouw kinderen vanwege hun meertaligheid bijzonder aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt

Vergeet Nederland(s) niet

“Wij blijven gewoon Nederlands praten, dat is toch voldoende? “ Een vraag die wij vaak krijgen. Dit klopt echter niet. Al na enkele maanden lopen kinderen een taalachterstand op. Met een (online) lespakket van de Wereldschool voorkom je dit. Daarom zeggen wij altijd: “Vergeet Nederland(s) niet, voorkom een (taal)achterstand!”

Gratis adviesgesprek

Nu al een brandende vraag? Dan hoef je natuurlijk niet tot de EmigratieBeurs te wachten. Vul dan ons contactformulier in om je vraag in te dienen. Onze adviseurs staan te popelen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Wil je liever direct contact opnemen? Stuur dan een mail naar info@wereldschool.nl, bel ons op 0320-229927 of bereik ons via WhatsApp op 06-10760220.

Waarom de Wereldschool?

✔ Flexibel afstandsonderwijs, op eigen tempo aan de slag;

✔ Een vakdocent op afstand;

✔ Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap;

✔ Volledig onderwijs, of een los vak naar keuze;

✔ Nederlands als tweede taal voor kinderen die weinig tot geen Nederlands spreken;

✔ Offline en online lespakketten.

Vergeet Nederland(s) niet en voorkom een (taal)achterstand bij jouw kinderen! We zien je graag bij onze stand bij de Emigratiebeurs op 9 en 10 februari!

Gratis kaarten EmigratieBeurs 2019

Vul onderstaande gegevens in om de vrijkaarten te ontvangen.
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.