Gratis kaarten emigratiebeurs t.w.v. 17,50 euro

Update! Wij hebben de kaarten inmiddels verstuurd naar de geintresseerden. Het is niet meer mogelijk om gratis kaarten via de Wereldschool te bestellen omdat de kaarten op zijn. Wij zien u graag op de emigratiebeurs! 

Ook dit jaar is de Wereldschool weer aanwezig op de emigratiebeurs in Houten. De emigratiebeurs is opgebouwd rondom de vier verschillende thema’s: wonen, werken, ondernemen en studeren en is op zaterdag 11 februari en zondag 12 februari. Er zijn meer dan 165 exposanten en er worden diverse presentaties gegeven. Kortom, zeer interessant voor iedereen die  naar het buitenland zou willen verhuizen.

De Wereldschool staat deze dag paraat om al uw vragen over onderwijs in het buitenland te beantwoorden.

Daarnaast kunt u via de Wereldschool gratis kaarten ter waarde van €17,50 bestellen. Daar hoeft u alleen maar het formulier, te vinden via de onderstaande link,  voor in te vullen.  U ontvangt dan ongeveer een week van te voren de kaarten per mail. Wij hopen u natuurlijk op onze stand te ontmoeten!

Mocht u dit weekend al plannen hebben, maar toch benieuwd zijn naar de onderwijsmogelijkheden in het buitenland? Dan bent u ook van harte welkom op een van onze voorlichtingsdagen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

 

Voorlichtingsdagen Wereldschool

 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!