Gratis kaarten emigratiebeurs!

Ook dit jaar staan wij op de emigratiebeurs. Vraag hieronder gratis toegangskaarten aan (maximaal 2) voor de beurs en bezoek onze stand. Wij kunnen u alles vertellen over het onderwijs in het buitenland. Haal vooral ook onze goodiebag op!

Al 70 jaar verreweg het beste onderwijs!

Wij hebben dit jaar iets te vieren: wij bestaan namelijk al 70 jaar! Ooit begonnen in Nederlands-Indië, inmiddels actief in 109 landen. Met meer dan 1.000 leerlingen per jaar zijn we de grootste speler op het gebied van afstandsonderwijs. Wat doen wij? Wij voorkomen een (taal)achterstand bij uw kinderen.

Zodat…

• uw kinderen zonder achterstand kunnen instromen (40% van de emigranten keert weer terug);
  • uw kinderen kwalitatief onderwijs aangeboden krijgen (dit is niet in alle landen een garantie);
  • uw kinderen contact met familie en vrienden kunnen onderhouden (leuk voor opa & oma);
  • uw kinderen later de mogelijkheid hebben een studie in Nederland te doen;
  • uw kinderen vanwege hun meertaligheid bijzonder aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt

Gratis kaarten emigratiebeurs

Vergeet Nederland(s) niet

“Wij blijven gewoon Nederlands praten, dat is toch voldoende? “ Een vraag die wij vaak krijgen. Dit klopt echter zeker niet. Al na enkele maanden lopen uw kinderen een taalachterstand op. Met een (online) lespakket van de Wereldschool voorkomt u dit. Daarom zeggen wij altijd: “Vergeet Nederland(s) niet, voorkom een (taal)achterstand!”

Gratis adviesgesprek

Nu al een brandende vraag? Dan hoeft u natuurlijk niet tot de emigratiebeurs te wachten. Vul dan het contactformulier in. Onze adviseurs staan te popelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kan ons ook zelf benaderen via info@wereldschool.nl, 0320-229927 of via WhatsApp via 06-10760220.

De Wereldschool?

• Flexibel afstandsonderwijs
  • Een vakdocent op afstand
  • Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • Volledig onderwijs, of een los vak
  • Nederlands als tweede taal
  • Offline en online lespakketten

Vergeet Nederland(s) niet en voorkom een (taal)achterstand bij uw kinderen!

Gratis kaarten emigratiebeurs