Hoi klasgenoot!

Het is alweer bijna 2018! Nog even en we kunnen knallend het nieuwe jaar in. Voor mij is het misschien wel de laatste keer dat ik met oud en nieuw de typisch Nederlandse oliebollen en appelflappen eet, want in het nieuwe jaar ben ik officieel jouw klasgenootje!

Weet jij een leuk naam voor mij?

Eerst moet ik me natuurlijk aanmelden bij de Wereldschool. Ik heb bijna alles ingevuld maar ik heb een groot probleem… Ik heb namelijk nog helemaal geen naam! Zonder naam kan ik me helaas niet aanmelden bij de Wereldschool en dat zou toch jammer zijn. Daarom wil ik nu al jouw hulp inschakelen, want jij zit vast en zeker boordevol ideeën. Weet jij misschien een leuke naam voor mij? Alles kan en mag, zolang het maar geen meisjesnaam is!

Help jij mij met de aanmelding?

Hieronder vind je mijn aanmeldformulier. Wil jij deze voor mij invullen? Ik heb deze vraag trouwens aan al jouw andere klasgenootjes gesteld en ook zij hebben vast en zeker veel goede ideeën. Helaas kan ik natuurlijk maar één naam hebben, maar wie weet vind ik die van jou wel het leukst! Noteer je daarom ook even je eigen naam en e-mail? Dan laat ik je in het nieuwe jaar weten wat mijn naam is geworden. 15 januari 2018 zal ik dit bekendmaken!

Tot dan en alvast bedankt! Ik kan niet wachten op een (JONGENS)NAAM!!!

Oja, bijna vergeten: EEN FIJNE KERST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Geef mij een naam!