10% korting actie inschrijven

10% korting actie

Vanaf 1 april 10% korting bij inschrijving vanaf het tweede kind*

Ja, je leest het goed. Vanaf 1 april ontvang je bij inschrijving vanaf het tweede kind 10% korting!

Wat houdt deze kortingsactie in?

Bij het inschrijven van het eerste kind gelden de reguliere kosten voor de lesmaterialen en begeleiding van de Wereldschool. Vanaf het tweede kind ontvang je 10% korting op de gekozen schoolvakken. Deze actie wordt permanent ingezet en zal vanaf nu de verwerkingspakketten vervangen. Meer informatie? Vraag dan een adviesgesprek aan!

Let op: de korting werkt niet in combinatie met overige kortingsacties, behalve bij halfjaarpakketten.

Hoe meld ik mijn kinderen aan?

Kies het gewenste lespakket:

Extra schoolproducten

Naast lesprogramma’s levert de Wereldschool ook aanvullende schoolproducten, zoals rekenmachines, extra Skypelessen of woordenboeken. Alle schoolproducten vind je hier.

Voordelig aan de slag met het Nederlands onderwijs!

Het onderwijs via de Wereldschool kan wereldwijd gevolgd worden en op eigen tempo worden doorlopen. Wil je graag profiteren van flexibel en kwalitatief goed Nederlands onderwijs? Meld je kind(eren) dan snel aan en voorkom een taalachterstand!

globe
Flexibiliteit
teacher
Toekomst-gericht