Waarom een review achterlaten?

Bij de Wereldschool hechten toekomstige expats, emigranten of (wereld)reizigers veel waarde aan de ervaring van ouders. Als je een review plaatst, maak je ook kans om een boek te winnen. Wil je andere ouders helpen? Laat je beoordeling achter!

Help andere ouders met jouw ervaring met afstandsonderwijs via de Wereldschool!

Met het online beoordelingssysteem van de Feedback Company kun je snel en eenvoudig een beoordeling plaatsen over de Wereldschool. Klik op onderstaande link om een review te plaatsen:

Beoordeling plaatsen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Ben je geïnteresseerd in het afstandsonderwijs via de Wereldschool? Wil je de Nederlandse taal bijhouden? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Onze onderwijsadviseurs staan je graag te woord!

Uitspraak van de week

Interview leerling Bo Karpes

Bekijk meer

Ontwikkeling

De ontwikkelingen, zoals u kan zien, staan niet stil bij de Wereldschool. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze onderwijsproducten. En wie weet wat er in 2050 geïntroduceerd zal worden?

de toekomst
1936

oprichting stichting IVIO (Instituut Voor Individueel Onderwijs)

Opgericht door prof. Dr. Philipp Abraham Kohnstamm (1875-1951), natuurkundige, theoloog en pedagoog. Kohnstamm wilde de grote groep werklozen via individuele studieprogramma’s mentale bagage meegeven.

Start Wereldschool in Nederlands-Indië

De Wereldschool biedt kinderen, die tijdelijk met hun ouders in het buitenland verbleven, onderwijs. Het idee komt uit Nederlands-Indië. Daar worden aan het begin van de 20e eeuw handleidingen geschreven voor leerkrachten op veraf gelegen plantages.

IVIO verhuist naar het nieuwe kantoor in Lelystad

IVIO is uit haar voegen gegroeid en moet naar een groter pand. Ze verhuizen naar Lelystad. Inmiddels zijn er meer dan 200 medewerkers.

Introductie digitaal leerlingvolgsysteem

Voor deze periode verliep alle communicatie per mail en later per fax. In 1996 wordt het eerste digitale leerlingvolgsysteem geïntroduceerd. Men kan vanaf dit moment online de resultaten inzien.

IVIO wordt onderdeel van de KMM-groep (Kennis Media en Marketing groep)

IVIO gaat op binnen de dan pas opgerichte Kennis, marketing en media groep onder beheer van Meine Breemhaar. De gedachtegoed van Dr. Philipp Abraham Kohnstamm zal, tot de dag van vandaag, in eren worden gehouden.

De Wereldschool viert haar 60e verjaardag en overhandigt het 15.000e lespakket.

De Wereldschool bestaat al 60 jaar en reikt haar 60.000e pakket uit. Dit wordt groots gevierd met een officiële uitreiking.

Het vak Nederlands is volledig online te doen

Het eerste pakket dat volledig online kan worden gedaan, wordt op de markt gezet.

Alweer 70 jaar verder. Naar verwachting zal het 25.000e pakket verkocht worden

De Wereldschool is een stabiele organisatie. Dit blijkt uit het feit dat we Wereldschool in 2018 al reeds 70 jaar bestaan. Naar verwachting zal het 25.000e pakket verkocht worden.

2050

De toekomst

De toekomst… Wie weet wat de toekomst brengt… in 2050 les via een hologram?

Verhalen van leerlingen en ouders

Uw situatie met een van onze adviseurs bespreken?

• Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.