Lekker Nederlands aan de slag in het nieuwe schooljaar!

Het is tijd om alvast na te denken over het nieuwe schooljaar. De zomer komt er alweer aan! Ook dit jaar staat er een traktatie van de Wereldschool voor je klaar. Meld je kind(eren) vóór 1 mei aan voor een nieuw schooljaar en ontvang 5 GRATIS Skypelessen t.w.v. €250,-*  of ontvang een Heimweepakket t.w.v. €30,-*!
Ja, ik profiteer van deze actie

Kiezen uit twee acties

De Wereldschool beloont graag haar leerlingen en daarom hebben we besloten om iets extra’s te doen. Speciaal voor alle Wereldschoolleerlingen en ouders geven we wat extra’s weg, namelijk 5 GRATIS Skypelessen t.w.v. €250,- of een Heimweepakket t.w.v. €30,-! Kan je niet kiezen? Dan helpen we je op weg bij het maken van de juiste keuze. We leggen je graag uit wat de acties inhouden.

5 gratis Skypelessen*

Uit onderzoek is gebleken dat veel ouders en leerlingen het erg leuk vinden om met de docenten te Skypen. De leerling kan op deze interactieve manier uitleg krijgen over een moeilijke spellingsregel of samen nog eens een lastige toets bespreken.

Uiteraard kan je als ouder hier ook van profiteren; de uitleg van een les kan je nu over laten aan de docent! Hiermee willen wij onze waardering laten blijken en natuurlijk ook de mogelijkheid tot lessen via Skype onder de aandacht brengen! Voor het Skypen is een stabiele internetverbinding wel vereist. Lees onderstaand de voorwaarden.

Wist je dat wij ook een Skypevariant van het vak Nederlands aanbieden? Bekijk alle informatie over Nederlands Online+ op onze website!

Heimweepakket met leuke en heerlijke Nederlandse producten*

Wil je graag Nederlandse producten ontvangen die moeilijk te verkrijgen zijn in het buitenland? Dan is het Heimweepakket wat voor jullie gezin! Veel Nederlanders die al enige tijd in het buitenland verblijven hebben de behoefte aan echte Hollandse levensmiddelen, denk aan drop, pindakaas of speculaas! We hebben een heerlijk pakket samengesteld met:

• Calvé Pindakaas
  • Koek & Speculaas kruiden
  • De Ruijter Chocolade hagelslag melk
  • Zaanse Mayonaise
  • Koopmans Pannenkoekenmix
  • Bakker Joop Stroopwafels
  • Delfts blauw keukenset
  • Mens erger je niet bordspel

Een leuk pakket voor het hele gezin! Dit pakket is super voordelig, want het Heimweepakket wordt verzonden met het lespakket naar keuze. Hierdoor hoef je geen aparte verzendkosten te betalen. Wil je gebruikmaken van deze actie? Meld je dan snel aan via onderstaande button!

Voorwaarden:
*1 Skypeles duurt maximaal 20 minuten
*Je  kunt van deze actie gratis gebruikmaken tot 1 mei 2019
* Indien je kiest voor de gratis Skypelessen ontvang je per aangemeld kind 5 gratis Skypelessen.
*Indien je kiest voor het Heimweepakket, ontvang je 1 pakket per gezin
*De Skypelessen zijn beschikbaar op aanvraag bij de docent
*De Skypelessen worden gegeven door de begeleidend docent(en) van je kind
*De Skypelessen kunnen voor zowel Nederlands als andere vakken worden ingezet
*Woon je in een land waar het moeilijk is om levensmiddelen te verzenden, kies dan voor de 5 gratis Skypelessen of vraag een familie in Nederland om dit pakket mee te nemen naar jouw bestemming.

Ja, ik wil profiteren van deze actie

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.