Nieuwe website NT2 live!

Nieuwe website NT2 pakket live

De Wereldschool introduceert een nieuw pakket: NT2. Speciaal voor kinderen in het buitenland die de Nederlandse taal niet of nauwelijks spreken. Voor dit pakket is een nieuwe website ontwikkeld.

Voor wie is het NT2 pakket?

Interessant wanneer u wilt dat uw kinderen de Nederlandse taal leren om bijvoorbeeld in Nederland te studeren of om contact met familie in Nederland te onderhouden.

Het pakket is opgedeeld in twee pakketten: pakket 1 is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en pakket 2 is voor kinderen van 13 tot 18 jaar.

De lessen zullen via Skype door een Nederlands docent worden gegeven. U als ouder begeleidt uw kind met de huiswerkopdrachten.

Niet goed? Geld terug!

Schrijf u snel in voor dit pakket want het aantal plekken is beperkt. Daarnaast hebben wij de niet-goed-geld-terug garantie.

Heeft u nog vragen of mist u nog informatie? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn