Nieuwe website NT2 pakket live

De Wereldschool introduceert een nieuw pakket: NT2. Speciaal voor kinderen in het buitenland die de Nederlandse taal niet of nauwelijks spreken. Voor dit pakket is een nieuwe website ontwikkeld. Klik hier  voor meer informatie.

Voor wie is het NT2 pakket?

Interessant wanneer u wilt dat uw kinderen de Nederlandse taal leren om bijvoorbeeld in Nederland te studeren of om contact met familie in Nederland te onderhouden.

Het pakket is opgedeeld in twee pakketten: pakket 1 is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en pakket 2 is voor kinderen van 13 tot 18 jaar.

De lessen zullen via Skype door een Nederlands docent worden gegeven. U als ouder begeleidt uw kind met de huiswerkopdrachten.

Niet goed? Geld terug!

Schrijf u snel in voor dit pakket want het aantal plekken is beperkt. Daarnaast hebben wij de niet-goed-geld-terug garantie.

Heeft u nog vragen of mist u nog informatie? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn