De ontdekking van jouw nieuwe thuisland!

Online workshop:
De ontdekking van jouw nieuwe thuisland!

Vier  samen met ons de lancering van de Nederlandse editie van het interactieve doe-boek ‘Me and My Big Move!

Het kindvriendelijke doe-boek ter voorbereiding op de verhuizing naar het buitenland komt er bijna aan! Tijd om de komst van het boek gezamenlijk te vieren. Zijn jullie van plan om binnenkort (tijdelijk) te emigreren naar een ander land? Dan is je kind van harte welkom om met ons de lancering van Me and My Big Move te vieren tijdens een interactieve online workshop.

De workshop is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Samenvatting workshop Me and My Big Move - Nederlandse editie

Onderwerp: De ontdekking van je nieuwe thuisland!

Voor wie: kinderen Leeftijd: 5 t/m 10 jaar

Prijs: Gratis (€0,-)

Datum: 30 juni 2021

Tijd: 15:00 uur (Nederlandse tijd)

Duur: 60 minuten

Sprekers: Lonneke, Marloes en Bianca

Maak kennis en ontdek!

Tijdens deze online workshop van de auteurs van Me and My Big Move en de Wereldschool starten we met een kennismaking. Daarna gaan de kinderen aan slag met een leuke doe-opdracht, mogen ze lekker op onderzoek uit en sluiten we het online event feestelijk af. Wij hebben er zin! Jullie ook? Schrijf je kind(eren) direct in!

Agenda online workshop

15.00u – 15.10u: kennismaking
15.10u – 15.15u: uitleg over de bril
15.15u – 15.30u: bril knutselen
15.30u – 15.40u: op onderzoek!
15.40u – 15.50u: afsluiting Me and My big move – gezamenlijke foto maken met bril
Me and My Big Move NL editie

Het boek alvast vooruitbestellen?

Meld je dan hier aan om direct op de hoogte te zijn zodra het boek beschikbaar is via de webshop.

Belangrijk:
De workshop is het meest geschikt voor kinderen die concrete plannen hebben om te vertrekken naar het buitenland.
Na registratie zul je tijdig een link ontvangen om toegang te krijgen tot de digitale omgeving en overige informatie ter voorbereiding van de workshop.