fbpx

Pre-order actie: profiteer van de huidige prijzen én de nieuwe digitale leeromgeving voor het basisonderwijs.

Ga nu voordelig aan de slag met het onderwijs via de Wereldschool. Schrijf je kind vóór 1 juni 2024 in!

Pre-order actie

Als je je kind vóór 1 juni inschrijft voor het peuterpakket, NT2, basis- of voortgezet onderwijs, profiteer je nog van de huidige prijzen. Mis deze kans niet – vul het formulier in via onderstaande knop en ga voordelig aan de slag.

Alle vakken in het basis- en voortgezet onderwijs
Persoonlijke aandacht en begeleiding
Flexibele planning

Nieuwe digitale leeromgeving voor het basisonderwijs: Brightspace

Vanaf 19 augustus stappen we voor het basisonderwijs over naar Brightspace, een nieuwe digitale leeromgeving die perfect aansluit bij onze onderwijswaarden.

De voordelen van Brightspace

Brightspace geeft de mogelijkheid om de omgeving meer in te richten naar
  • De omgeving spreekt leerlingen meer aan door de uitstraling.
  • Het is inzichtelijk wat er aan taken en/of huiswerk is afgerond.
  • Met behulp van één knop kan de leerling meteen verder waar hij/zij de vorige keer is gebleven.
  • De leerlingen verdienen badges als beloning, wat bij kan dragen aan de motivatie om met het schoolwerk aan de slag te gaan.
  • Het systeem is toegankelijk voor alle soorten apparaten.
  • Met behulp van de Pulse app krijg je als leerling/ouder meldingen wanneer een toets of opdracht is nagekeken en zie je ook meteen de feedback.

*De actie is alleen geldig bij inschrijvingen in de periode van 1 april tot 1 juni 2024.

Op Taaljacht met een verfrissende methode

Voor groep 4 t/m 8 stappen we over op een nieuwe lesmethode voor het vak Nederlands: Taaljacht. De methode Taaljacht maakt de leerdoelen voor leerlingen inzichtelijker waardoor zij bewuster bezig zijn met hun eigen leerproces.

• Focus op woordenschat
    Woordenschat neemt een prominente plaats in bij Taaljacht wat we enorm belangrijk vinden voor onze leerlingen die zich dagelijks in een anderstalige omgeving bevinden.
  • Leerproces
    De leerdoelen hebben we met Taaljacht inzichtelijker gemaakt voor leerlingen. Met behulp van tussentoetsen krijgen leerlingen regelmatig feedback op het leerproces. Hierdoor weten leerlingen hoe ver ze zijn in hun eigen leerproces.

• Aandacht voor meertaligheid en Nederlands voor beginners (NT2)
    Een sterk pluspunt van de methode is de aandacht voor meertaligheid in de dagelijkse instructies en daarnaast de mogelijkheid om leerlingen die Nederlands als tweede taal leren (NT2) alsnog binnen het reguliere onderwijs goed te kunnen begeleiden.

Wil je je kind ook laten leren in de nieuwe leeromgeving met de nieuwe methode voor Nederlands? Vraag hier meer informatie aan of schrijf je kind hier direct in!

75 jaar Wereldschool

Al 75 jaar is de Wereldschool de onderwijsaanbieder op afstand van Nederlandstalig onderwijs aan kinderen over de hele wereld. Deze mooie mijlpaal vieren we samen met alle Wereldschoolgezinnen, met o.a. extra pakketcadeaus en een online feest voor onze gezinnen. Ontdek hier meer over 75 jaar Wereldschool.

Wil je graag meer informatie over het afstandsonderwijs via de Wereldschool? Vraag een adviesgesprek aan. Onze onderwijsadviseurs kijken naar een passende onderwijsoplossing.

Vanaf het 2e kind 10% korting

Schrijf je twee (of meer) kinderen in? Dan krijg je 10% korting bovenop de pre-order actie.

Let op: schrijf je kind (eren) voor 1 juni 2024 in om in aanmerking te komen voor de pre-order actie.

Ook profiteren van de huidige prijzen en/of de nieuwe leeromgeving?​

Wil je nu nog voordelig starten met het onderwijs van de Wereldschool? Of zit je kind in het basisonderwijs en wil je hem of haar alvast inschrijven om van de zomer aan de slag te gaan met de vernieuwde leeromgeving? Schrijf je kind dan direct in.

Contact/FAQ

We snappen dat de overstap naar een nieuw platform veel vragen kan oproepen. Heb je vragen over deze ontwikkelingen of de overstap? Dan verwijzen we je graag naar de pagina met meest gestelde vragen over Brightspace.

Staat jouw antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Let op: alleen geldig bij inschrijvingen van 1 april tot 1 juni 2024.

Kind volgt afstandsonderwijs

*Actievoorwaarden:

• De overgang naar Brightspace geldt alleen voor leerlingen met vakken in groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs.
  • De pre-order actie is geldig voor zowel bestaande als nieuwe gezinnen.
  • Wil je aanmerking komen voor de pre-order actie? Schrijf je dan in van 1 april tot 1 juni 2024.
  • De overgang naar de nieuwe online leeromgeving is niet van toepassing voor leerlingen van het peuterpakket, NT2 programma of het voortgezet onderwijs.
Pre-order actie: Schrijf je kind vóór 1 juni in en profiteer!