gratis skypelessen wereldschool

Profiteer nu: 5 gratis Skypelessen bij inschrijving!

In deze periode is het goed om na te denken over het afstandsonderwijs en hoe je kind dit het beste kan volgen. Voor alle ouders die aan de slag willen met kwalitatief goed onderwijs in het buitenland hebben we wat unieks. Meld je kind(eren) vóór 1 juni aan en ontvang 5 GRATIS Skypelessen t.w.v. €250,-*!

5 gratis Skypelessen*

Uit onderzoek is gebleken dat veel ouders en leerlingen het erg leuk vinden om met docenten te Skypen. Zeker voor alle kinderen die tijdelijk thuiszitten doe je er een voordeel mee om extra begeleiding te krijgen van een bevoegd docent op afstand. De leerling kan op een interactieve manier uitleg krijgen over een moeilijke spellingsregel of samen nog eens een lastige toets bespreken.

Meer uit handen geven

Als ouder profiteer je ook van deze actie. Alle uitleg laat je dan over aan de docent! Lees onderstaand de voorwaarden.

Wist je dat wij ook een Skypevariant van het vak Nederlands aanbieden? Bekijk alle informatie over Nederlands Online+ op onze website!

Waarom de Wereldschool?

Compleet lespakket

ervaring

Jarenlange ervaring

Officiële methodes

leraren

Betrokken leerkrachten

Flexibel onderwijs

Lessen bij de Wereldschool

De Wereldschool is de ervaren onderwijsaanbieder op afstand die je kind van het basisonderwijs tot aan de staatsexamens opleidt. De extra Skypelessen krijg je bij het afnemen van het vak Nederlands. De Skypesessies kun je ook inzetten bij diverse vakken. Dus niet alleen het vak Nederlands, maar denk aan het vak begrijpend lezen, wiskunde, natuur en techniek, Duits of geschiedenis. Bekijk via onderstaande knop alle vakken per schooljaar aan.

Ja, op naar een nieuw schooljaar!

De actie is tijdelijk, dus wees er snel bij en meld je kinderen aan! Naast de 5 gratis Skypelessen ontvang je bij de Wereldschool ook 10% korting vanaf het tweede kind bij het aanmelden van meerdere kinderen. Nog meer voordeel dus

Voorwaarden:

*1 Skypeles duurt maximaal 20 minuten

*De actie loopt tot 1 juni 2020

*Om in aanmerking te komen voor de actie moet je minimaal het vak Nederlands afnemen bij de Wereldschool

* Je ontvangt per aangemeld kind 5 gratis Skypelessen.

*De Skypelessen zijn beschikbaar op aanvraag bij de docent

*De Skypelessen worden gegeven door de begeleidend docent(en) van je kind

*De Skypelessen kunnen voor zowel het vak Nederlands als andere vakken worden ingezet in het basis- en voortgezet onderwijs

*Je kan de Skypelessen op elk moment in zetten, dus ook op een later moment dit jaar.

*Deze actie kan niet gecombineerd worden met de NT2-taalprogramma’s

Ik wil graag advies over de vroege bestelactie

• Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.