Bedankt voor je aanvraag! We gaan direct voor jou aan de slag. We gaan het volgende doen:

inventarisatie

1. Inventarisatie

Iedere situatie is uniek. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw situatie zodat wij je een passend advies kunnen geven. Wij zullen je telefonisch benaderen om de situatie te bespreken.

advies

2. Advies

Nadat wij de situatie in kaart hebben gebracht kunnen wij je een advies geven. Soms is het gelijk duidelijk en kunnen wij jou direct een advies geven. In andere gevallen zal de onderwijskundige naar de situatie kijken en moeten jouw kinderen mogelijk getest worden.

aanmelding

3. Aanmelding

Wanneer alles duidelijk in kaart is gebracht, kun je je kind aanmelden via onze website of per mail. Indien je aanmeld per e-mail zijn de volgende documenten benodigd: - De laatste schoolrapportages (indien beschikbaar); - Ingevuld aanmeldformulier; - Een kopie van het paspoort van jouw kind.

4. Verzending lespakket

Wanneer de aanmelding binnen is, gaat de order naar het magazijn. Wij versturen dagelijks pakketten naar landen over de hele wereld. Natuurlijk kun je ook een familielid of kennis vragen het pakket mee te nemen.

aanmelding

5. Kennismaking docent

Maak kennis met de persoon aan de andere kant van het scherm: je docent! Daarnaast ontvang je de inlogcodes en dergelijken.