fbpx
Wereldschool schoollocaties buitenland

NIEUW! Nederlands onderwijs op 10 schoollocaties

NIEUW! Nederlands onderwijs op 10 schoollocaties

 

In samenwerking met onze partner LanguageOne bieden wij leerlingen van 2,5 t/m 18 jaar ook klassikaal onderwijs aan in het buitenland. Verhuis je binnenkort of woon je al met je gezin op een van de volgende locaties? Dan is klassikaal Nederlands onderwijs de oplossing!

Abu Dhabi

Verenigde Arabische Emiraten

Kuala Lumpur

Maleisië

Singapore

Singapore

Doha

Qatar

Muscat

Oman

Genève

Zwitserland

Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

Perth

Australië

Hong Kong

China

Shanghai/Suzhou

China

Combineer klassikaal met online onderwijs 

Op de locaties waar we klassikaal onderwijs bieden, is het mogelijk om aanvullend (online) extra schoolvakken te volgen, zoals rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde of natuurkunde. Deze vakken zijn te volgen naast het vak Nederlands.  

Waarom Nederlandse lessen volgen op locatie? Het doel is om iedere leerling te voorzien van een goede beheersing van de moedertaal. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van je kind en leidt tot betere schoolresultaten.  Met de aanvullende vakken vergroot je kind zijn algemene kennis en is je kind goed voorbereid op een eventuele terugkeer naar Nederland. 

Je kind liever volledig afstandsonderwijs laten volgen? Ook dat is mogelijk!  Het vak Nederlands of een ander leervak met persoonlijke begeleiding worden ook op afstand aangeboden. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over ons klassikaal- en afstandsonderwijs in het buitenland.

“ Online, klassikaal of een combinatie? Alles is mogelijk! ” 

Waarom moedertaalonderwijs in het buitenland? 

Advies over aanbod Nederlands onderwijs in het buitenland 

Ook je kind Nederlands onderwijs laten volgen vanuit huis of op een school? Tijdens een adviesgesprek met onze onderwijsadviseur worden al je vragen beantwoord. Wij denken graag mee welke optie het beste is voor jullie situatie. Meld je direct aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Vul hier je gegevens in voor vrijblijvend advies
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.