Sint en Piet vergeten Nederlands niet!

Ook dit jaar heeft de Wereldschool weer een leuke najaarsactie voor nieuwe en bestaande leerlingen: de Sinterklaasactie! Ga goed van start met de Nederlandse taal en profiteer met het hele gezin van een overheerlijk Sinterklaaspakket*. Meld je kind voor 5 december aan en ontvang naast het lespakket Nederlands heerlijke Nederlandse goederen, zoals:

• Coole jute zak;
  • overheerlijke oer-Hollandse chocoladeletters;
  • lekkere naturel en chocoladepepernoten;
  • schuimpjes;
  • schoencadeautje;
  • mijter kleurplaat;
  • kleurpotloden;
  • en natuurlijk de enige echte Sint Spotifylijst met de leukste Sinterklaasliedjes voor jouw kind(eren)!

Sint en Piet vergeten het Nederlands niet! Jij toch ook niet?

Ik wil een pakket!

Let op: deze actie is t/m 5 december 2019!

Waarom de Nederlandse taal?

Het is essentieel om de Nederlandse taal op peil te houden voor bijvoorbeeld terugkeer naar Nederland of het onderhouden van contact met familie en vrienden in Nederland. Met een goede begeleiding en lesprogramma Nederlands voorkom je een taalachterstand!

Thuis Nederlands spreken blijkt uit onderzoek niet voldoende te zijn. Met een lespakket via de Wereldschool leert je kind naast de woordenschat en het spreken ook Nederlandse spelling- en grammaticaregels. Tevens krijgen kinderen diverse leesopdrachten om de taal goed te begrijpen en andere vaardigheden te ontwikkelen.

Nog even de voordelen voor het bijhouden van de Nederlandse taal voor jou op een rij!

• Je voorkomt een (taal)achterstand.
  • Je kind kan gemakkelijk communiceren met familie en vrienden die Nederlands spreken.
  • Je kind stroomt eenvoudig weer in het Nederlands onderwijs bij terugkeer.
  • Je houdt de kansen open voor eventuele vervolgopleiding in Nederland.
  • Je kind krijgt de vereiste leerlijn aangeboden.

Ja ik wil profiteren van de Sinterklaasactie!

Mijn kind aanmelden
Wij bieden lessen aan in het basis- en voortgezet onderwijs!

Erkend onderwijs

De Wereldschool biedt officiële lesmethodes aan die ook in het Nederlands onderwijs worden gehanteerd. Wil je je kind de Nederlandse taal en cultuur meegeven of wil je deze bijhouden? Meld je dan direct aan en ga van start!

Starten met het Nederlands

Meer weten over het afstandsonderwijs via de Wereldschool?

De Wereldschool biedt afstandsonderwijs aan in het buitenland. De Nederlandse lessen zijn geschikt voor kinderen van expats, emigranten en (wereld)reizigers. Naast een los vak, zoals Nederlands, bieden we ook volledige lespakketten aan voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Stel je eigen vakkenpakket samen op onze website en meld je kind direct aan. Wil je graag meer informatie ontvangen over het afstandsonderwijs via de Wereldschool? Onze onderwijsadviseurs denken graag met je mee. Bekijk op onze website alle schoolvakken per leerjaar voor meer informatie over ons onderwijs voor kinderen in het buitenland.

*Alleen aanmeldingen voor het vak Nederlands in het basis- en voortgezet onderwijs komen in aanmerking voor de Sinterklaasactie.
*De Sinterklaasactie is voor zowel nieuwe als bestaande leerlingen.
*Deze actie is geldig van 5 november tot en met 5 december 2019.
* Het peuterpakket en lespakket NT2 komt hiervoor niet in aanmerking.

Sinterklaasactie

Wil je naast het lespakket Nederlands ook een verrassingspakket ontvangen? Vul dan je gegevens in.
  • Dit moeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.