Wie zoet is krijgt lekkers!

Ontvang een gratis Sinterklaaspakket voor het hele gezin bij het vak Nederlands

Wie zoet is krijgt lekkers!

Ontvang een gratis Sinterklaaspakket voor het hele gezin bij het vak Nederlands

Bij inschrijving of verlenging van het vak Nederlands krijg je een Sinterklaaspakket voor het hele gezin*. Het pakket bestaat uit een jutezak gevuld met lekkernijen en spelmateriaal! Het Sinterklaaspakket bevat:

• kant-en-klare mix voor kruidnoten;
  • Sinterklaas chocoladeletter van Tony’s Chocolonely;
  • kruidnoten van chocomix;
  • taaitaai;
  • Rara Wat ben ik?-spel;
  • Sinterklaas Spotifylijst.

Leerplezier combineren met de Nederlandse cultuur?

Schrijf je kind uiterlijk 30 november in en geniet van dit Sintpakket in het buitenland!*

Ja, ik wil het Sinterklaaspakket!
  • Dit moeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.

Het Sinterklaasgevoel verzorgd in het buitenland!

Lekker Nederlands

Ga aan de slag met de Nederlandse taal en cultuur middels een erkend lesprogramma Nederlands en krijg er gratis een Sinterklaaspakket bij. Het pakket bezorgen we wereldwijd en de begeleiding verzorgen we wereldwijd.

Persoonlijke aandacht voorop!

Onze collega’s staan altijd voor jullie klaar. Hierdoor kunnen jullie succesvol het lesprogramma doorlopen. Met de 1-op-1 begeleiding op afstand krijgt je kind alle aandacht!

Flexibel en op eigen tempo

Met de Wereldschool leert je kind op zijn/haar eigen tempo! Het is mogelijk om het onderwijs te volgen waar en wanneer het jullie uitkomt.

Een indruk krijgen van ons onderwijsaanbod?

Zo werkt het

Na de inschrijving gaan we het les- en Sinterklaaspakket in orde maken. Het pakket komt zo snel mogelijk jullie kant op. Hoe werkt het?

Let op: schrijf je kind snel in om tijdig te kunnen profiteren en genieten van het Sinterklaaspakket!

Nederlandse taal combineren met Sinterklaas

Een goede taalbeheersing biedt garantie op een soepele terugkeer in het Nederlands onderwijssysteem. Daarnaast communiceert je kind hierdoor makkelijker met vrienden en familie in Nederland. Met de erkende lessen van de Wereldschool blijft het taalniveau van je kind goed op peil! Wil je meer weten over onze lesprogramma’s voor de Nederlandse taal?

Sinterklaaasactie met Nederlands Wereldschool

Al leerling bij de Wereldschool?

Is je kind al leerling bij de Wereldschool en is hij/zij toe aan een nieuw schooljaar? Vraag dan een verlenging aan voor het volgende leerjaar inclusief het Sinterklaaspakket!

*Voorwaarden:

• De Sinterklaasactie geldt bij inschrijving in de periode van 1 november t/m 30 november 2021.
  • Het Sinterklaaspakket ontvang je gratis bij aanmelding voor het reguliere vak Nederlands of het NT2-taalprogramma m.u.v. NT2 Disk 1 en 2.
  • Bij aanmelding voor het vak Nederlands of NT2 ontvangt ieder gezin 1 Sinterklaaspakket.
  • Zowel Wereldschool- als LanguageOne Online leerlingen komen in aanmerking voor deze actie
  • De actie is geldig voor nieuwe en bestaande leerlingen
  • Het Sinterklaaspakket bevat etenswaren. Dit kan invloed hebben op de verzending van het Sinterklaaspakket buiten Europa. Voor de verzendingen buiten Europa die wellicht niet of incompleet geleverd worden kunnen geen rechten worden ontleend.