Succes met de eindtoets!

Wij wensen onze groep 8 leerlingen veel succes met de eindtoets!

Onze groep 8 leerlingen zullen in vastgestelde periodes in april/mei deelnemen aan de officiële eindtoets. Alle Wereldschool leerlingen in groep 8 zijn benaderd om binnenkort deze toets te gaan maken. Wij willen deze leerlingen dan ook alvast veel succes wensen met het maken van deze toets!

Elke leerling zal een eigen individuele inlogcode ontvangen waarmee de leerling de toets kan gaan maken. De eindtoets waar de Wereldschool mee werkt is de Route 8 toets.

De Route 8 is een adaptieve (en digitale) toets. Dit houdt in dat de moeilijkheid van de vraag wordt aangepast aan de vaardigheid van de leerling. Bij een goed gegeven antwoord, kan dit leiden tot moeilijkere vragen. Bij een fout gegeven antwoord, kan dit leiden tot een makkelijkere vraag.Op deze manier bewandelt elke leerling zijn eigen unieke route door de toets.

 

De eindtoets wordt gemaakt door elke groep 8 leerling in Nederland. Ondanks dat alle Wereldschoolleerlingen zich over de hele wereld bevinden, vinden wij het ook belangrijk dat onze
eigen avonturiers uit groep 8 de mogelijkheid krijgen deel te nemen aan de eindtoets!

De toets is een prettig middel voor zowel ouder- als leerling om te weten hoe er op verschillende vaardigheden is gescoord in vergelijking tot het gemiddelde. Ook geeft de uitslag van de toets een niveau indicatie* voor in de brugklas.

*De uitslag van de eindtoets geeft enkel een indicatie en geen bindend advies voor het volgende schooljaar. 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!

 

Dagen

Inschrijfactie: gratis jaarabonnement online tijdschriften voor het hele gezin!