Succesvolle dagen op de EmigratieBeurs

emigratiebeurs 2019

Op 9 en 10 februari vond de EmigratieBeurs plaats. De Wereldschool was hier uiteraard aanwezig samen met 200 andere exposanten uit de hele wereld. Deze 23ste editie van de EmigratieBeurs werd door maar liefst 11.265 bezoekers bezocht! De Wereldschool heeft ruim 140 gezinnen gesproken die van plan zijn om te emigreren naar het buitenland. In dit artikel geef ik je een kleine indruk van onze twee dagen op de EmigratieBeurs.

Fotomoment met Budd!e

Dit jaar hebben wij iets extra’s toegevoegd aan onze stand: een Budd!e lifesizer. Onze schoolvriend Budd!e, volledig in vakantiestemming, ging op de foto met tientallen kinderen. Hieronder vind je een aantal foto’s van onze jongste bezoekers en onze stand.

Wereldschool Emigratiebeurs 2019

Leuke verhalen van gezinnen

Tijdens de beursdagen hebben we veel ouders gesproken die in de oriëntatiefase zitten , maar ook ouders die concrete plannen hebben om binnenkort naar het buitenland te vertrekken. Ouders die geïnteresseerd zijn in het Nederlands onderwijs zijn met ons een gesprek aangegaan. Kortom, de EmigratieBeurs was wederom een groot succes!

Nog vragen over het afstandsonderwijs?

Was je niet aanwezig op de EmigratieBeurs en heb je vragen over het afstandsonderwijs? Je bent welkom op één van onze  voorlichtingsdagen van de Wereldschool. Eenmaal per maand wordt deze bijeenkomst op een zaterdag georganiseerd voor iedereen die vragen heeft over het onderwijs in het buitenland. Ben je te druk op  zaterdagen en komt het niet uit? Dan kunnen we jullie situatie ook telefonisch bespreken. Vul ons aanmeldformulier in. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn en blijf op de hoogte!