online summerschool 2021 Wereldschool

Gratis zomerschool 2022

Gratis zomerschool 2022:
Lekker oefenen met het Nederlands

Op een leuke wijze aan de slag met het Nederlands? Schrijf je kind dan in voor onze online Summerschool! Maak de hele zomer gebruik van onze interactieve en leuke lessen tijdens de zomervakantie, waar ook ter wereld! Woon je met je gezin in Nederland of in de Verenigde Staten, China, Italië of Mexico? Kinderen uit groep 1 t/m 8 van over de hele wereld kunnen hier gratis aan deelnemen! Schrijf je kind in voor onze online lessen!

Speciale gast: Eric Borrias de verhalenverteller!

Dit jaar hebben wij voor het eerst een gast die twee lesmomenten gaat verzorgen. Eric Borrias, de theatermaker, behoort met meer dan 25 jaar ervaring tot een van de populairste vertellers van ons land. Op donderdag 5 augustus geeft de verhalenverteller twee theatervoorstellingen aan kinderen van 4+ en 7+ jaar. Geef je kind snel op voor deze voorstellingen, want vol=vol!

Hier alvast een voorproefje!

Online lessen volgen in de zomer, geheel gratis!

Je kind heeft nu vakantie! Het is tijd om andere Nederlandse kinderen te leren kennen en samen leuke lessen te volgen bij de Wereldschool. Zo blijft je kind op een leuke manier bezig met de Nederlandse taal. De Summerschool-lessen zijn onder begeleiding van professionele docenten. Zij verzorgen gerichte en interactieve opdrachten aan je kind.

Met de online lessen is je kind goed voorbereid voor het nieuwe schooljaar en voorkom je een zomerdip.

Gaat je kind naar een NTC-school, volgt hij Nederlandse lessen via een privé juf of ergens anders? Iedereen is bij ons welkom!

Onze Summerschool in het kort:

Planning Summerschool

Datum10:00 uur16:00 uurDocentOnderwerp
Di. 12 juli.  Groep 6-8SharonEngels is een rare taal!
Do. 21 juli. Groep 6-8 SharonEngelse gewoontes
Di. 26 juli.  Groep 1-2JiskaMolens
Do. 28 juli.  Groep 6-8SharonEngels is een rare taal
Di. 2 aug.  Groep 3-5StephanieGeluk!
Do. 4 aug. Groep 1-2 JiskaAndré het Astronautje
Di. 9 aug.  Groep 6-8AadGriezelen met boeken van Paul van Loon
Do 11 aug. Groep 6-8 AadBlogs en podcasts schrijven en maken
Di. 16 aug. Groep 3-5StephanieGeluk 2 (vervolg)
Do. 18 augGroep 6-8 LindaLekker lezen
Di 23 aug. Vanaf groep 4Meester JesperMeester Jesper en TikTok
Do 25 aug.Groep 3-5 LindaOp reis door Nederland

online summerschool 2021 Wereldschool

Inhoud lessen Summerschool

De lessen vinden tussen 12 juli t/m 25 augustus 2022 plaats en per week zijn er twee vaste lesmomenten ingepland (dinsdag en donderdag). Je geeft je kind op voor het gewenste thema.

De Wereldschool biedt onderwijsprogramma’s aan kinderen in iedere situatie. Daarom kun je de gewenste tijd en het onderwerp naar keuze selecteren die passen bij de wensen van je kind.

Let op: wij verwerken per formulier 1 kind. Heb je meerdere kinderen? Vul het formulier met de gewenste lesthema’s nog een keer in.

Belangrijke informatie:

• Iedere dinsdag en donderdag zijn er lessen van maximaal 1 uur.

• Geef 1 kind op per formulierinzending

• Voor elke les is de Nederlandse tijd van toepassing.

• Geef je kind op voor de les die geschikt is voor zijn/haar leeftijd.

• Je kind opgeven voor de les betekent dat we ervan uitgaan dat je kind ook hierbij aanwezig zal zijn

• Bij deelname ga je akkoord dat de les wordt opgenomen

• Alle kinderen zijn van harte welkom.

Geniet van zomer met de Summerschool: ontdek diverse lesthema's en geef je kind gratis op!