Terugblik op de Emigratiebeurs

wereldschool emigratiebeurs 2020

Ook dit jaar stond de Wereldschool op de Emigratiebeurs in Expo Houten. Tijdens de beurs hebben onze medewerkers diverse reis- en emigratieverhalen gehoord van gezinnen; van concrete plannen tot aan gezinnen die even een proefperiode gaan emigreren of zich nog aan het oriënteren zijn. Natuurlijk waren wij aanwezig om met hen mee te denken en van informatie te voorzien. Want elke gezinssituatie is anders, en daar hoort ook een geschikt lespakket bij in het buitenland!

Onze stand met VertrekNL

Dit jaar stonden we samen met onze partner VertrekNL. Bij onze stand hebben we ruim 700  goodiebags uitgedeeld. Deze tasjes waren gevuld met nuttige informatie waaronder de Emigratiewijzer; een boek met een 10-stappenplan waarin alle aspecten naar voren die horen bij een emigratie. Experts en ervaren emigranten geven nuttige tips en informatie uit de praktijk. Wil je dit boek ook bemachtigen? Ga dan naar de website van VertrekNL.

Foto’s en video beursdagen

Bekijk hier onze video van de Emigratiebeurs:

Vergeet niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en deze video te liken!

Bekijk onderstaand de foto’s van de 24ste editie van de EmigratieBeurs.

wereldschool emigratiebeurs 2020 wereldschool emigratiebeurs 2020 wereldschool emigratiebeurs 2020 wereldschool emigratiebeurs 2020 wereldschool emigratiebeurs 2020 wereldschool emigratiebeurs 2020