Update Its Learning zomer 2018

Goed nieuws! In augustus gaan wij over op een nieuwe versie van Its Learning, waardoor de website een nieuwe lay-out krijgt en gebruiksvriendelijker wordt.

Wat gaat er veranderen?

Het is natuurlijk lastig uitleggen in woorden, maar wij geven je graag een kleine indruk.

De menubalk komt bij de nieuwe versie bovenaan, horizontaal, in het scherm. De leerling komt, na het kiezen van het vak, binnen op de welkomstpagina en kan daarna door naar de planner om te starten met de les. In de planner zie je alle lesonderdelen en inleveropdrachten per les onder elkaar staan. Wanneer je met het eerste lesonderdeel begint van de les kun je middels pijltjes alle lesstof, toetsen en opdrachten gemakkelijk achter elkaar doorlopen. Ook documenten verschijnen en openen automatisch, waardoor je niets mist.

De titels van de lesonderdelen krijgen ook een nieuwe naam, waardoor je bij vragen aan je docent over de lesstof gemakkelijk naar de les kan verwijzen.

We houden je op de hoogte.

In de komende periode houden wij je op de hoogte van de update die gaat plaats vinden, zodat je hier zo min mogelijk hinder van ondervindt en zo snel mogelijk met de nieuwe versie aan de slag kan!