Voordeliger leren met onze online lessen Nederlands? Doe dan mee!

Nieuwe taalmethode Taaljacht Nederlands Online plus

De Wereldschool zet zich graag in voor het onderwijs van de toekomst. Deze kernwaarde willen we op elk aspect binnen het onderwijs blijven verbeteren. Zo ook onze digitale leeromgeving.

Bij de Wereldschool zijn we op zoek naar gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8-9 jaar (groep 5), die in het buitenland aan de slag willen met het Nederlandstalig onderwijs op afstand.      Deelname aan deze pilot biedt de volgende voordelen:

• Ruim 40% korting op het volledige schooljaar voor het lespakket Nederlands Online+ of Nederlands Online;
  • Leren in onze nieuwe en gebruiksvriendelijkere leeromgeving;
  • Aan de slag met de nieuwe lesmethode Taaljacht.

Meer weten? Neem contact op!

De nieuwe leeromgeving

De nieuwe leeromgeving biedt voor ouder en kind de ultieme kans om gemotiveerd en effectief aan de slag te gaan met het Nederlands in het buitenland. Daarnaast profiteren jullie van de volgende pluspunten:

• Aantrekkelijkere leeromgeving;
  • Leeromgeving en communicatie in één systeem;
  • Notificaties van berichten in de mail;
  • Overzichtelijk waar je bent gebleven en wat je succesvol hebt afgerond;
  • Behalen van badges;
  • Meer mogelijkheden voor oefeningen en instructie op maat.

Ben je op zoek naar flexibele online Nederlandse lessen voor je kind? En wil je graag profiteren van de flinke korting op het lesprogramma? Vraag dan direct een adviesgesprek aan op deze pagina.

Inclusief lesmaterialen en begeleiding

Het Nederlands Online+ lespakket bestaat uit een wekelijkse les via videobellen met een bevoegd Nederlands docent. De docent begeleidt je kind om te waarborgen dat de leerdoelen worden behaald. Gaat je keuze liever voor Nederlands Online? Dan gaat je kind ook in een online leeromgeving aan de slag. Online staan de planner en de instructies klaar. Daarnaast ontvang je leesboeken en werkboeken. Naast de begeleiding ontvangt ieder gezin de benodigde lesmaterialen van de nieuwe leermethode Taaljacht.

Heb je interesse?

Mail naar info@wereldschool.nl of bel met +31 320 229927. Heb je vragen over dit lespakket? Stel ze gerust!