Voorlichtingsdagen afstandsonderwijs 2017

Voorlichtingsdagen afstandsonderwijs 2017

Misschien is het wel uw voornemen om in het nieuwe jaar uw dromen en wensen te verwezenlijken. Tijd om die wereldreis te maken of toch te verhuizen naar dat mooie land!

Wanneer u uw kind(eren) meeneemt komt er natuurlijk veel bij kijken. Denk maar bijvoorbeeld aan de leerplicht,  het uitzoeken van een school, het voorkomen van (taal)achterstanden, de emotionele voorbereiding en ga zo maar door. Het is niet meer dan logisch dat u soms verstrikt raakt in de zee aan informatie die er op internet te vinden is.

Informatie onderwijs in het buitenland

Om deze reden is de voorlichtingsbijeenkomst van de Wereldschool in het leven geroepen. Deze voorlichting is één keer per maand en vindt plaats op de laatste zaterdag van de maand. Tijdens deze voorlichting komen in ieder geval de volgende punten aan bod:

  • Ervaringen van andere ouders;
  • De diensten van de Wereldschool;
  • De leerplicht;
  • Inzien lesmaterialen, rondleiding magazijn;
  • Tips emigratie.

Daarnaast is er voldoende ruimte om individuele vragen te beantwoorden. Ook ontmoet u ouders die misschien wel dezelfde plannen hebben en al in een verder stadia zitten. Een ideaal moment om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Immers, van elkaar leren we het meest!

 

Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in om zeker te zijn van jouw plek op de voorlichtingsbijeenkomst. Door het grote animo hebben we vorig jaar helaas al mensen moeten weigeren, het aantal plekken is beperkt! Klik op de onderstaande link voor de data van 2017.

 

Data & inschrijven voorlichtingsbijeenkomst

 

Geen oppas kunnen regelen?

Opa en oma hadden even geen tijd om op te passen? Neem uw kinderen gerust mee. Zij zullen zich zeker niet vervelen in de kidscorner!

U kan niet?

Misschien bent u zelf wel druk op de zaterdag en lukt het niet om tijdens de voorlichtbijeenkomsten aanwezig te zijn. Het is dan altijd mogelijk om alternatieve dag hier op kantoor in te plannen! Klik op de onderstaande link en vul het formulier in. Een medewerker van de Wereldschool zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Invullen contactformulier

 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!