De Wereldschool is jarig en trakteert!

In 1948 werd de Wereldschool opgericht door Prof dr. Philipp Abraham Kohnstamm (1875-1951). Toen nog voornamelijk actief in Nederlands-Indië, inmiddels hebben we meer dan 1.000 leerlingen in 109 landen. We zijn trots op deze prestatie en natuurlijk tevens dankbaar voor het vertrouwen van al onze klanten. Op naar de volgende 70 jaar! Hoe zou het onderwijs er tegen die tijd uit zien?

Skypelessen cadeau (t.w.v. 250 euro)

Dit jaar bestaan we dus 70 jaar en dat willen we vieren! Wij trakteren iedereen die zich voor 1 juni 2018 aanmeldt, op vijf extra Skypelessen ter waarde van 250,00 euro!* Totaal heb je dus recht op tien Skypelessen. Deze lessen kan je zelf flexibel inzetten. Denk dan bijvoorbeeld aan: de leerkracht die een les van je overneemt, extra uitleg over die moeilijke spellingregel en ga zo maar door.

Kohnstamm
Oprichter Dr. Ph.A. Kohnstamm

Flexibel startmoment

Misschien wil je eerst nog even van de welverdiende vakantie genieten, voordat je aan de Wereldschool begint. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dan niet van deze actie profiteren kan. Omdat wij iedereen de kans willen geven om van deze actie te profiteren, kunnen we het startmoment van de begeleiding op een later moment in laten gaan. Je kan dus bijvoorbeeld nu bestellen, maar pas in juli starten.

Van deze actie profiteren? Vul dan het onderstaande formulier in en klik op versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de bestelling definitief rond te maken.

Aanbod Wereldschool

Van het peuterpakket, rekenen, Nederlands of geschiedenis. Van 2 jarigen tot pubers van 16 jaar. Volledig basis- of voortgezet onderwijs of een los vak, bijvoorbeeld alleen Nederlands. Voor kinderen die de Nederlandse taal beheersen, maar ook voor kinderen die het (nog) niet beheersen (NT2). De Wereldschool heeft een ontzettend ruim aanbod en biedt meer dan alleen onderwijs. De pakketten zijn locatie onafhankelijk: we bieden zowel een online pakket als een offline pakket aan. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Wij bieden altijd een gratis adviesgesprek aan!

Aanbod Wereldschool bekijken

Demo-account online Nederlands

Ben je benieuwd hoe het online systeem er uit ziet? Vraag dan onze demo aan! Naast de demo bieden we altijd een gratis adviesgesprek aan, natuurlijk vrijblijvend. Dit doen we omdat iedere situatie uniek is. Denk maar aan: leerlingen die vanwege een reis naar het buitenland gaan, zendelingen, expats, topsporters en emigranten. Wij geven dus altijd een advies op maat. Klik op de onderstaande link en vul het contactformulier in. Onze onderwijsadviseurs helpen u graag verder!

Demo aanvragen/adviesgesprek aanvragen

Ja, ik krijg graag vijf Skypelessen cadeau!

*Deze actie geldt alleen bij afname van een heel schooljaar Nederlands online en fysiek.