webinar bijhouden moedertaal

Webinar: belang van het bijhouden van moedertaal

Meld je aan voor het webinar

Al geëmigreerd maar je kinderen nooit je moedertaal meegegeven? Of ga je naar het buitenland en weet je niet hoe je dit het beste moet aanpakken? Dan is het webinar ‘Het belang van het bijhouden van de moedertaal’ misschien wat voor jou! Tijdens dit gratis webinar ontvang je alle tips om de moedertaal bij te houden, waar dan ook ter wereld, en worden diverse topics behandeld waaronder:

  • Welke maatregelen moet je nemen?
  • Meertaligheid
  • Voordelen van een goed ontwikkelde moedertaal

En meer! Kijk live mee vanuit je laptop, tablet of mobiel. Het webinar vindt plaatst op dinsdag 31 maart en gaat om 19:30 uur (Nederlandse tijd) van start.

Ervaringsdeskundige en spreker: Leandra Lok

Leandra Lok, onderwijskundige bij de Wereldschool en ervaringsdeskundige op het gebied van moedertaal, geeft alle praktische tips en informatie om je op weg te helpen de moedertaal goed bij te houden. Deze tips kan je direct toepassen en ze helpen je op weg bij het behalen van een goed taalniveau of soepele terugkeer naar je vaderland!
webinar bijhouden moedertaal

Een webinar, hoe werkt dat?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Het is gekoppeld aan je eigen account dus bewaar deze goed!

  • Na aanmelding ontvang je een unieke link.
  • Een dag van te voren ontvang je een reminder.
  • Op de dag zelf klik je op de link. Wij maken gebruik van WebinarGeek. Dit programma opent automatisch na het klikken op de link.
  • Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via de chat.
  • Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het webinar namelijk op en zullen de opname toesturen per e-mail. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas kan je geen live vragen meer stellen. Mocht je na afloop toch vragen hebben, mail dan je vragen naar info@wereldschool.nl.

Webinars in het verleden

De Wereldschool heeft vorig jaar en het jaar daarvoor meerdere webinars georganiseerd, zoals ‘Je kind meertalig opvoeden’, ‘De leerplicht in combinatie met een wereldreis?’ of ‘Succesvol emigreren met kinderen’. Klik op onderstaande link om alle webinars terug te kijken. Vergeet dan ook niet om te abonneren op ons YouTube-kanaal. We plaatsen regelmatig leuke vlogs!