webinar taalproblemen kind
webinar taalproblemen kind

Meld je aan voor het webinar!

Je kind heeft taalproblemen en jullie wonen in het buitenland. Je bent van plan om je kind tweetalig op te voeden of je kind heeft spraakproblemen? Dat zijn allerlei situaties waarbij je als ouder soms met je handen in het haar zit. Hoe pak je dat eigenlijk aan? En wanneer is het eigenlijk een ‘probleem‘?

Onze docent en praktijkhouder logopedie vertelt je hier alles over tijdens het gratis webinar: taal- en spraakproblemen herkennen bij je kind. Meld je aan en volg alle tips!

Informatie webinar

Datum: Maandag 25 januari 2021

Tijd: 19:30 uur (Nederlandse tijd)

Duur: Maximaal 1 uur

Dit webinar is al geweest. Bekijk hier de opname.

foto Suzanne Wauters-Smits

De ervaringsdeskundige

Hoe kun je taal- en spraakproblemen herkennen? Suzanne Wauters-Smits neemt je mee en geeft tips en handige informatie om je goed op weg te helpen. Je kunt tijdens het webinar vragen over dit onderwerp stellen.

Met haar jarenlange ervaring als logopedist, dyslexiebehandelaar,  docent NT2 (Nederlands als tweede taal) bij haar eigen logopediepraktijk S.J.R. Smits, ben je verzekerd van deskundig advies.

Geef je dus snel op en mis deze kans niet!

Een webinar, hoe werkt dat?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Het is gekoppeld aan je eigen account dus bewaar deze goed!

  • Na aanmelding ontvang je een unieke link.
  • Een dag van te voren ontvang je een reminder.
  • Op de dag zelf klik je op de link. Wij maken gebruik van WebinarGeek. Dit programma opent automatisch na het klikken op de link.
  • Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via de chat.
  • Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het webinar namelijk op en zullen de opname toesturen per e-mail. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas kan je geen live vragen meer stellen. Mocht je na afloop toch vragen hebben, mail dan je vragen naar info@wereldschool.nl.

Webinars in het verleden

De Wereldschool organiseert regelmatig webinars, zoals ‘Je kind meertalig opvoeden’, ‘De leerplicht in combinatie met een wereldreis?’ of ‘Succesvol emigreren met kinderen’. Klik op onderstaande link om alle webinars van de afgelopen periode terug te kijken. Vergeet dan ook niet om te abonneren op ons YouTube-kanaal. We plaatsen regelmatig leuke vlogs!