webinar woordenschat uitbreiden
webinar woordenschat uitbreiden

Meld je aan voor het webinar!

Woordenschat is een voorwaarde voor schoolsucces. Kinderen met onvoldoende woordenschat kunnen niet alleen de lessen niet goed volgen; zij leren ook minder snel nieuwe woorden en begrippen bij. Tijdens het webinar krijg je als ouder/ verzorger een kort theoretisch kader en veel praktische handreikingen hoe de woordenschat van jouw kind positief te stimuleren en te laten groeien.

Informatie webinar

Datum: Dinsdag 6 oktober 2020

Tijd: 19:30 uur (Nederlandse tijd)

Duur: Maximaal 1 uur

Het webinar is gratis en online te volgen.

Ervaringsdeskundige en praktijkhouder

Marjoleine Huitema is praktijkhouder van Logopedisch Spectrum Nederland. Een logopediepraktijk met meer dan 50 vestigingen en meer dan 30 medewerkers én hierdoor een van de grootste logopediepraktijken van Nederland. Logopedisch Spectrum Nederland heeft al vier maal de vrijwillige kwaliteitstoet Logopedie met vlag en wimpel gehaald.

In 2020 start zij met een nieuw initiatief: Mooi Logopedie. Een 100% online logopediepraktijk. Logopedie op de plek waar je op je best bent! Thuis? In de tuin? Op school? In je hangmat?

Marjoleine is praktisch van aard en een enthousiaste spreker. Door haar 20 jaar+ ervaring binnen de logopedie heeft ze meer dan genoeg kennis om te delen. Geef je dus snel op en mis deze kans niet!

Een webinar, hoe werkt dat?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Het is gekoppeld aan je eigen account dus bewaar deze goed!

  • Na aanmelding ontvang je een unieke link.
  • Een dag van te voren ontvang je een reminder.
  • Op de dag zelf klik je op de link. Wij maken gebruik van WebinarGeek. Dit programma opent automatisch na het klikken op de link.
  • Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via de chat.
  • Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het webinar namelijk op en zullen de opname toesturen per e-mail. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas kan je geen live vragen meer stellen. Mocht je na afloop toch vragen hebben, mail dan je vragen naar info@wereldschool.nl.

Webinars in het verleden

De Wereldschool organiseert regelmatig webinars, zoals ‘Je kind meertalig opvoeden’, ‘De leerplicht in combinatie met een wereldreis?’ of ‘Succesvol emigreren met kinderen’. Klik op onderstaande link om alle webinars van de afgelopen periode terug te kijken. Vergeet dan ook niet om te abonneren op ons YouTube-kanaal. We plaatsen regelmatig leuke vlogs!

Dagen

Inschrijfactie: gratis jaarabonnement online tijdschriften voor het hele gezin!