Vacature commercieel medewerker

Vacature: Commercieel medewerker (32-40 uur)

Enkele jaren werkervaring is een pré

Wil jij werken in een internationale omgeving waarbij de wereld je speelveld is? Vind jij het leuk om persoonlijk contact te hebben met Nederlandse gezinnen over de hele wereld? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met het onderwijs? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Dagelijks ontvangen wij aanvragen van ouders rondom Nederlands taalonderwijs. Jij als adviseur beantwoord deze vragen en adviseert ouders. Wij vinden het daarna belangrijk in contact te blijven met de ouders. Jij gaat:

• Potentieel nieuwe klanten ondersteunen, opvolgen en optreden als adviseur tijdens hun oriëntatieproces;
  • De contacten administratief verwerken in een CRM-systeem;
  • Commerciële kansen signaleren in het werkgebied en weet op basis daarvan proactief te acteren richting prospects en collega’s;
  • De ontwikkelingen binnen onze markt in de gaten houden en speelt dit door naar het management en collega’s;
  • Actief deelnemen aan activiteiten (zoals social media, events, etc.)

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het commercieel beheer over de bestaande en potentieel nieuwe klanten van de Wereldschool.

Wie ben jij?

• Je hebt een afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding;
  • Je hebt commerciële ervaring (heeft een pré);
  • Je bent enthousiast, flexibel, commercieel, analytisch ingesteld en durft je nek uit te steken;
  • Je houdt van het telefonisch contact met mensen;
  • Je kan goed inspelen op situaties van gezinnen/leerlingen en oplossingsgericht denken
  • Je beschikt over goede administratieve, sociale en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met of ervaring in het onderwijs.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (beheersing van Engelse taal heeft een pré)

Wat bieden wij?

• Een afwisselende baan binnen een jong en ambitieus team van professionals;
  • Een baan waarbij je mag leren en mee mag denken;
  • Een vaste werkplek met een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding;
  • Werken voor een toporganisatie in een veelzijdige markt met doorgroei perspectief;
  • Een platte en transparante bedrijfscultuur;
  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Deelname aan het Management Trainee Programma van de KMM groep.

Wie zijn wij?

De Wereldschool, onderdeel van IVIO, is een afstandsonderwijsorganisatie. We hebben een divers aanbod aan lespakketten waar kinderen van over de hele wereld gebruik van maken. Met het onderwijs voorkomen we een (taal)achterstand bij de kinderen, zodat zij zonder problemen kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem of vervolgstudie. Met 1000 leerlingen over de hele wereld en 50 docenten in dienst, hoor je iedere dag een nieuw inspirerend verhaal.

“Werken bij de Wereldschool betekent de ruimte krijgen om mezelf professioneel te ontwikkelen, de ruimte krijgen om mij te verdiepen in de doorgroeimogelijkheden binnen mijn vak en vooral de ruimte om te achterhalen wie ik daadwerkelijk ben. Het is geen enkele dag te saai en er zit voldoende uitdaging in de projecten, groot of klein.”
Yatsury Riera
Marketeer

Enthousiast?

Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw CV en motivatie op naar info@wereldschool.nl gericht aan Bianca Maaskant. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via info@wereldschool.nl of 0320-22 99 27.