vacature docent Nederlands online noord zuid amerika

Docent voortgezet onderwijs tijdzone Noord/Zuid- Amerika (woonachtig in Australië/Nieuw-Zeeland is ook mogelijk!)

Ben je een docent Nederlands 1e of 2e graads, word je enthousiast van het begeleiden van Nederlandse leerlingen op afstand en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

• Een juiste bevoegdheid
  • Bereid om online lessen te verzorgen; ook in de avonduren en/of het weekend.
  • ICT vaardig
  • Flexibiliteit
  • Enthousiasme
  • Woonachtig in Noord-Amerika/Zuid-Amerika óf in het oosten van Australië/Nieuw-Zeeland