Docent Voortgezet Onderwijs Online Nederlands

Ben je een docent Nederlands 1e of 2e graads, word je enthousiast van het begeleiden van Nederlandse leerlingen op afstand en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als VO docent Nederlands ga je leerlingen op afstand lesgeven en begeleiden. Je ziet de leerlingen eens per week via Teams en geeft individueel les. Daarnaast help je hen met vragen en kijk je toetsen/ opdrachten na. Je kunt je tijd flexibel indelen en zo verdelen over verschillende dagdelen.

Wat bieden wij?

• Een prettige onboarding met een buddy-docent
  • Directe begeleiding van een docentencoördinator
  • Nauw contact met het kantoor van de Wereldschool
  • Ruimte voor eigen creativiteit in jouw lessen
  • Eén op één contact met de leerlingen

Wat neem je mee?

• Een juiste bevoegdheid
  • Bereid om online lessen te verzorgen; ook in de avonduren en/of het weekend.
  • ICT vaardig
  • Flexibiliteit
  • Enthousiasme
  • Kennis van de nieuwste ontwikkelingen in onderwijsland

Over de Wereldschool

De Wereldschool, onderdeel van IVIO, is een afstandsonderwijsorganisatie. We hebben een divers aanbod aan lespakketten waar kinderen van over de hele wereld gebruik van maken. Met het onderwijs voorkomen we een (taal)achterstand bij de kinderen, zodat zij zonder problemen kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem of vervolgstudie. Met 1000 leerlingen over de hele wereld en 50 docenten in dienst, hoor je iedere dag een nieuw inspirerend verhaal.

Enthousiast?

Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw CV en motivatie naar hr@wereldschool.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op via hr@wereldschool.nl of 0320 – 22 99 68.

Dagen

Geniet van de Sinterklaasactie bij inschrijving of verlenging nieuw leerjaar!

Sinterklaaasactie met Nederlands Wereldschool