vacature onderwijsontwikkelaar

Vacature onderwijsontwikkelaar (0,8 – 1 fte)

Wil jij als Onderwijsontwikkelaar een bijdrage leveren aan hét afstandsonderwijs van de toekomst? Word jij er blij van om bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederlandse kinderen woonachtig in de hele wereld? Zit je vol innovatieve ideeën om afstandsonderwijs aansprekend en leerzaam te maken? En vind je het leuk om aan de slag te gaan in een digitale leeromgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op de afdeling “Kwaliteit en Ontwikkeling” zijn er volop nieuwe ontwikkelingen gaande om het onderwijs een flinke boost te geven. Een interessant moment dus om als onderwijsontwikkelaar bij ons te starten!

Wat ga je doen?

Binnen de Wereldschool ga jij je bezig houden met het ontwikkelen van het (online) onderwijs. Jij gaat aan de slag met het onderzoeken van methodes, werkt het curriculum uit, stuurt auteurs aan, redigeert werk en verzorgt het organisatorische en administratieve stukje van het implementeren van een nieuw vak in onze digitale systemen (LAS, ELO). Daarnaast geef je advies over het instromen van leerlingen en houd je zicht op de kwaliteit van het onderwijs. Iedere dag maak jij impact door het onderwijs voor 1000 leerlingen in het buitenland steeds te verbeteren.

Wie ben jij?

Jij krijgt energie van innovatief bezig zijn. Je denkt in oplossingen en werkt secuur. Je vindt het leuk om een curriculum uit te denken en lessen te ontwikkelen en bent goed in het analyseren van resultaten. Je beschikt over uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.
Je hebt bij voorkeur lesgegeven in het basis- of voortgezet onderwijs en hebt kennis van een Leerling administratiesysteem en Elektronische leeromgeving. Je staat er voor open om nieuwe dingen te leren, goed samen te werken en bent bereid met je collega’s mee te denken over het onderwijs van de leerlingen.

Het is een pré als je in het bezit bent van een HBO of WO diploma Onderwijskunde of Onderwijswetenschappen.

Wat bieden wij je?

Een baan met veel afwisseling, een plek waarin je mag leren en mee mag denken. Een gezellig ambitieus team dat houdt van doorpakken. Een vaste werkplek op ons kantoor in Lelystad met een eigen laptop en reiskostenvergoeding. De mogelijkheid om mee te doen aan het managementtraineeship van de KMM groep. Daarnaast ontvang je natuurlijk iedere maand je salaris, één keer per jaar vakantiegeld en 29 vakantiedagen!

“Werken bij de Wereldschool betekent de ruimte krijgen om mezelf professioneel te ontwikkelen, de ruimte krijgen om mij te verdiepen in de doorgroeimogelijkheden binnen mijn vak en vooral de ruimte om te achterhalen wie ik daadwerkelijk ben. Het is geen enkele dag te saai en er zit voldoende uitdaging in de projecten, groot of klein.”
Yatsury Riera
Marketeer

Wereldschool: wie zijn wij?

De Wereldschool, onderdeel van IVIO, is een afstandsonderwijsorganisatie. We hebben een divers aanbod aan lespakketten waar kinderen van over de hele wereld gebruik van maken. Met het onderwijs voorkomen we een (taal)achterstand bij de kinderen, zodat zij zonder problemen kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem of een vervolgstudie. Met 1000 leerlingen over de hele wereld en 50 bevoegde docenten in dienst, hoor je iedere dag een nieuw inspirerend verhaal.

Enthousiast geworden?

Heb je vragen over de vacature? Mail of bel met Iris. Bereikbaar via iris.bonhof@wereldschool.nl of +31 6 83210806.

Solliciteren kan via de KMM-groep website.

Geniet van zomer met de Summerschool: ontdek diverse lesthema's en geef je kind gratis op!