vacature recruiter

Vacature: Recruiter Docenten/ HR medewerker

Wat ga je doen?

Binnen de Wereldschool ga jij je bezig houden met de HR werkzaamheden voor onze docenten. Jij gaat aan de slag met de werving en selectie, je voert functioneringsgesprekken en houdt de kwaliteit in de gaten. Jij bent verantwoordelijk voor het inwerken van de docenten en het logisch neerzetten van de onboarding. Daarnaast zorg je dat dit alles administratief goed verloopt en hou je je bezig met het plannen en organiseren van de beschikbaarheid van de docenten. Iedere dag maak jij impact door het onderwijs voor 1000 leerlingen in het buitenland op rolletjes te laten verlopen.

Onderwerpen waar jij je mee bezig gaat houden:

• Werving en Selectie, wervingsstrategie, vacatureteksten schrijven
  • On-boarding en inwerken docenten
  • Administratieve werkzaamheden (contracten opstellen etc.)
  • Planning en beschikbaarheid
  • Coördinatie vragen
  • Binden en boeien
  • Salarismutaties en declaraties
  • Verzuim

Wie ben jij?

Jij bent hands-on, mensgericht en nauwkeurig, je denkt in oplossingen en bent flexibel. Jij krijgt energie van zaken organiseren en coördineren, je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en wil graag zelf processen uitvoeren en ze vanuit daar verder verbeteren.

Jij hebt je HBO diploma in de pocket en je bent daarnaast 36-40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een baan met veel afwisseling, een plek waarin je mag leren en mee mag denken. Een gezellig ambitieus team dat houdt van doorpakken. Een vaste werkplek op ons kantoor in Lelystad met een eigen laptop, telefoon en reiskostenvergoeding. De mogelijkheid om mee te doen aan het managementtraineeship van de KMM groep. Daarnaast ontvang je natuurlijk iedere maand je salaris, één keer per jaar vakantiegeld, een winstdeling en 29 vakantiedagen!

Wie zijn wij?

De Wereldschool, onderdeel van IVIO, is een afstandsonderwijsorganisatie. We hebben een divers aanbod aan lespakketten waar kinderen van over de hele wereld gebruik van maken. Met het onderwijs voorkomen we een (taal)achterstand bij de kinderen, zodat zij zonder problemen kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem of vervolgstudie. Met 1000 leerlingen over de hele wereld en 50 docenten in dienst, hoor je iedere dag een nieuw inspirerend verhaal.

“Werken bij de Wereldschool betekent de ruimte krijgen om mezelf professioneel te ontwikkelen, de ruimte krijgen om mij te verdiepen in de doorgroeimogelijkheden binnen mijn vak en vooral de ruimte om te achterhalen wie ik daadwerkelijk ben. Het is geen enkele dag te saai en er zit voldoende uitdaging in de projecten, groot of klein.”
Yatsury Riera
Marketeer

Enthousiast?

Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw CV en motivatie op naar info@wereldschool.nl gericht aan Bianca Maaskant. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via info@wereldschool.nl of 0320-22 99 27.

Geniet van zomer met de Summerschool: ontdek diverse lesthema's en geef je kind gratis op!