Wij bereiden ons graag goed voor!

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze wel eens. Daarom willen wij je vragen om de onderstaande vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen wij ons zo optimaal mogelijk voorbereiden. Tevens is dit de definitieve bevestiging voor je (jullie) komst. Scrol naar beneden voor de vragenlijst.

We lunchen samen!

Naast het feit dat je van ons allerlei handige tips & tricks meekrijgt, is dit natuurlijk ook de dag om andere gezinnen te ontmoeten die vaak soortgelijke plannen hebben. Het moment om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Daarom organiseren wij een gezamenlijke lunch. De boterhammen met hagelslag kan je dus thuis laten!

Combinatie tip

Ook in de polder is er genoeg te beleven. Zo zien wij het museum Aviodrome liggen. Meer zin in een dagje shoppen? Bataviastad is slechts 15 minuten rijden. Je kan deze dus prima combineren!

Vragenlijst voorlichting