Wij stellen u graag voor aan Sabine van der Veen!

Mijn naam is Sabine van der Veen, 35 jaar en sinds 1 maart ben ik werkzaam bij IVIO Wereldschool. Nog vrij kort, maar ik heb super veel zin om voor dit mooie bedrijf te mogen werken! Ik ben erg benieuwd naar alle verhalen die ik straks te horen ga krijgen van gezinnen die hun dromen waar durven te maken. In het verleden heb ik bij een andere werkgever het lesmateriaal voor de Wereldschool mogen maken, waardoor ik bekend was met deze organisatie.

Bij de Wereldschool ben ik werkzaam als adviseur (afstands)onderwijs. Ik zal ouders adviseren over het onderwijs voor hun kind(eren) tijdens hun reis of emigratie. Tevens zal ik telefoontjes en e-mails beantwoorden. Een hele mooie uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!

Samen met mijn man Mathijs en onze zoon Bram (4 jaar) wonen wij in Flevoland. Samen met het gezin vinden we het heerlijk om in het weekend erop uit te gaan. Dit kan zijn een dagje uit, een wandeling door het bos, lekker buiten de deur lunchen of op bezoek bij vrienden/familie. Daarnaast is 1 van mijn grootste hobby’s het op pimpen van meubels en dan met name houten kinderspeelgoed. Ieder vrij moment probeer ik hier ook mee bezig te zijn. Ook behoort fotografie tot een grote passie. Op vakantie probeer ik naast de ‘gezinskiekjes’ ook mooie foto’s te schieten van het land, cultuur en architectuur. Uiteraard wordt alles na afloop gebundeld in een mooi fotoalbum.

Dagen

Inschrijfactie: gratis jaarabonnement online tijdschriften voor het hele gezin!