Reis mee en win een boekenpakket t.w.v. €50!

winactie kinderboekenweek 2019

Vanaf vandaag begint de Kinderboekenweek met als thema ‘Reis mee’. Bij de Wereldschool willen we wat unieks doen, daarom hebben we deze week een leuke winactie voor onze leerlingen.

Wat houdt de actie in?

Maak een foto van een bijzonder vervoersmiddel en schrijf hier een kort gedichtje over. De winnaar met de mooiste of origineelste foto en gedicht, wint een boekenpakket t.w.v. €50,-!*. De boeken worden gekozen op basis van de leeftijd van de winnaar.

Dus kan je goed rijmen en heb je een leuke (vakantie)foto met een bijzonder, opvallend vervoersmiddel? Stuur deze dan naar info@wereldschool.nl. 15 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

 

Voorbeeld van onderwijskundige Iris.winactie kinderboekenweek

Een Marokkaanse dromedaris

Voor eventjes waren we maatjes,
Jij en ik op weg door de woestijn,
Je had niet zoveel praatjes,
Maar dat vond ik juist wel even fijn.

Het zat best een beetje gek,
want met een zadel zat ik op jouw bult,
maar je bracht mij naar een mooie plek,
en hebt zo een wens van mij vervuld.

 

Kan jij dit veel beter?

Wacht niet langer en stuur je gedichtje met foto naar info@wereldschool.nl. Je kan je creatie tot en met 13 oktober naar ons mailen. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een gaaf boekenpakket met de leukste boeken!

*Deze actie is alleen bedoeld voor Wereldschoolleerlingen/-gezinnen. Volg je geen onderwijs via de Wereldschool? Dan kan je altijd een inzending doen, maar je komt niet in aanmerking voor deze winactie.

*De inzendingen van de deelnemers worden gebruikt voor commerciële doeleinden