Zien wij u op de emigratiebeurs?

Zien wij u op de emigratiebeurs?

Via de Wereldschool kon men gratis kaarten aanvragen voor de emigratiebeurs 2017 in Houten. Deze kaarten hebben wij inmiddels verstuurd.

De kaartjes kunt u uitprinten en bij de ingang laten scannen. Een kaartje kan meerdere keren gebruikt worden (print het kaartje dan wel twee keer uit)!

Wij hopen u natuurlijk te ontmoeten op de stand. Wij zijn te vinden in hal 3, stand 257 (naast de horecagelegenheden). Vergeet niet de goodiebag met informatie mee te nemen!

Presentatie over onderwijs in het buitenland

Daarnaast bent u welkom om aan te schuiven bij de presentatie van de Wereldschool. De presentatie is in hal 3, zaal 1. Wij zullen u mee op reis nemen in de wereld van de Wereldschool. De Wereldschool bestaat al sinds 1948. We hebben dus jarenlange ervaring met (wereld)reizigers, expats, topsporters en emigranten.

  • Zaterdag: 11:30
  • Zondag: 12:30

Naar welk land zou u willen verhuizen?

Wij hebben de geïnteresseerden gevraagd naar welke regio zij eventueel zouden willen verhuizen. 58% gaf aan binnen Europa te willen verhuizen. Waar u ook heen gaat, onderwijs via de Wereldschool is overal ter wereld mogelijk. Wij zijn natuurlijk hartstikke benieuwd naar uw plannen en bespreken graag de mogelijkheden met u!

 

Een dringende vraag over afstandsonderwijs?

Heeft u nu al een dringende vraag of bent u niet in de gelegenheid om dit weekend een bezoek te brengen aan de emigratiebeurs? Schroom dan niet om contact met ons op de te nemen. Wij helpen u graag!

 

Invullen contactformulier

 

 

 

Tot op de emigratiebeurs!

 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!