webinar succesvol emigreren met kinderen

Webinar: Succesvol emigreren met kinderen

Let op: dit webinar is al geweest. Bekijk hier de opname.

Heb jij er altijd al van gedroomd om te emigreren naar een ander land? Ben je je emigratie aan het voorbereiden of zit je nog in de oriëntatiefase en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is dit nu je kans! Volg gratis het webinar Succesvol emigreren met kinderen op 14 maart 2019 om 19.00 uur.

Emigreren met kinderen, hoe doe je dat? Kinderen zijn hun huis en omgeving in Nederland gewend en nu moeten ze dit opgeven. Iedereen uit hun vertrouwde wereldje waaronder vrienden, vriendinnetjes, opa, oma, klasgenoten, enzovoorts zijn dan mijlenver weg. Waar moet je beginnen, wat zijn de belangrijkste aandachtspunten of welke zaken moet je in Nederland regelen voordat je gaat vertrekken?

Eric Jan van Dorp, schrijver van het boek Succesvol emigreren: handboek voor de moderne emigrant, geeft tijdens het webinar praktische tips over hoe je als ouder succesvol kan emigreren. Deze tips kan je direct toepassen en helpen je op weg bij het verwezenlijken van je emigratiedroom!

Bekijk de opname van dit webinar

webinar succesvol emigreren met kinderen

 

Hoe pak ik het aan?

Emigreren met kinderen is een van de lastigste aspecten van een emigratie. Waar moet je allemaal aan denken, hoe bereid je je kinderen voor op een emigratie of hoe maak je een plan? Dit webinar is voor ouders met kinderen tot 18 jaar. Let op: vol = vol! Meld je dus op tijd aan! Het webinar vindt plaats op 14 maart om 19.00 uur live vanachter je eigen computer. Klik op de onderstaande button? om je aan te melden.

Bekijk de opname van dit webinar

Een webinar, hoe werkt dat?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Het is gekoppeld aan je eigen account dus bewaar deze goed!

  • Na aanmelding ontvang je een unieke link.
  • Een dag van te voren ontvang je een reminder.
  • Op de dag zelf klik je op de link. Wij maken gebruik van Goto Meeting. Dit programma moet je downloaden en opent daarna automatisch.
  • Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via de chat.
  • Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

 

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het webinar namelijk op en zullen de opname toesturen. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas kan je natuurlijk geen live vragen meer stellen.

Webinars in het verleden

De Wereldschool heeft vorig jaar en het jaar daarvoor meerdere webinars georganiseerd, zoals ‘Je kind meertalig opvoeden’ of ‘De leerplicht in combinatie met een wereldreis?’. Klik op onderstaande link om alle webinars terug te kijken. Vergeet dan ook niet om je te abonneren op ons YouTube-kanaal. We plaatsen regelmatig leuke vlogs!

Alle webinars terugkijken
 

 

Dagen

Inschrijfactie: gratis jaarabonnement online tijdschriften voor het hele gezin!