Prijzen van Wereldschool

Met onze prijzenlijst kun je eenvoudig alle kosten zien. De prijzen zijn verdeeld onder de volgende onderdelen:

• Basisonderwijs; peuters tot en met groep 2
  • Basisonderwijs; groep 3 tot en met 8
  • Voortgezet onderwijs: onder- en bovenbouw vmbo, tl, havo en vwo
  • IB Dutch
  • NT2 (Nederlands als tweede taal)

Naast bovengenoemde pakketten heb je ook een overzicht van overige diensten die je kunt afnemen bij de Wereldschool. Denk hierbij aan extra Skype-gesprekken of uitgebreid onderwijskundige advies. Tevens kunnen kinderen via de Wereldschool met een halfjaar- of jaarpakket aan de slag gaan. Dit is afhankelijk van hoelang je in het buitenland verblijft en waar je kind is gebleven met haar Nederlandse lessen. Bij de Wereldschool heb je een totaalpakket lesprogramma’s en aanvullende diensten.

Heb je vragen over de lesprogramma’s of wil je uitleg over de prijzen? Schroom dan niet om contact op te nemen via onderstaande button.

contact opnemen

Over de Wereldschool

Het onderwijs via de Wereldschool is een combinatie van thuis- en afstandsonderwijs. Onze leerlingen volgen het onderwijs dat aansluit op hun situatie en leerbehoefte. De samenstelling van een vakkenpakket verschilt per gezin en situatie. Het is van uiterst belang dat we meedenken met ouders en daarom bieden we onderwijs op maat aan.

Het onderwijs volgen via de Wereldschool is een vorm van particulier onderwijs. Onze leerlingen gaan dus niet naar een lokale school in Nederland, maar worden opgeleid met ‘homeschooling’ in het buitenland.

Gratis adviesgesprek?

Ga je met je gezin op reis, in het buitenland werken of emigreren? Onze onderwijsadviseurs staan je graag te woord. Je krijgt vrijblijvend advies over jullie situatie en meer informatie over de aanpak van het afstandsonderwijs.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.