prijzen wereldschool

Prijzen van de Wereldschool

Prijzen

Bekijk hier alle prijzen van de de Wereldschool lespakketten per schooljaar.

Voor actuele prijzen, raadpleeg dan onze inschrijfpagina.

Contact

Heb je vragen over de lesprogramma’s of wil je graag uitleg over de prijzen? Neem dan contact met ons op.

prijzen en kosten lesprogramma's Wereldschool

Over de Wereldschool

Het onderwijs via de Wereldschool is een combinatie van thuis- en afstandsonderwijs. Onze leerlingen volgen het onderwijs dat aansluit op hun situatie en leerbehoefte. De samenstelling van een vakkenpakket verschilt per gezin en situatie. Het is van uiterst belang dat we meedenken met ouders en daarom bieden we onderwijs op maat aan.

Het onderwijs volgen via de Wereldschool is een vorm van particulier onderwijs. Onze leerlingen gaan dus niet naar een lokale school in Nederland, maar worden opgeleid met ‘homeschooling’ in het buitenland.

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Familie Mak
Familie Mak
Lees verder
Drie van onze dochters hebben een groot deel van hun onderwijs via de Wereldschool ontvangen. Door de jaren heen is het materiaal toegankelijker geworden en via de Chat kan met elke vakdocent contact worden gemaakt. De uitdaging blijft het tijdsverschil in het maken van contact met medeleerlingen.
Familie Meuwsen
Familie Meuwsen
Lees verder
De Wereldschool biedt een zeer praktische mogelijkheid voor Nederlands onderwijs in het buitenland. Heel fijn contact, efficiënte opvolging en onze dochter (15) is volg aan de slag gegaan met het lessenpakket.
Familie van den Brink
Familie van den Brink
Lees verder
We zijn net begonnen met Nederlandse les voor onze oudste zoon. Zowel hij, als wij, zijn zeer blij met de vooruitgang die hij boekt met zijn Nederlands.
Vorige
Volgende

Gratis adviesgesprek?

Ga je met je gezin op reis, in het buitenland werken of emigreren? Onze onderwijsadviseurs staan je graag te woord. Je krijgt vrijblijvend advies over jullie situatie en meer informatie over de aanpak van het afstandsonderwijs.

Meer weten over de kosten? Kom met ons in contact

Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!